Tietoa koirien käyttäytymisestä, helposti kotisohvalla!

Koiruuksien webinaarit

Webinaareissa käsittelemme muun muassa koirien käyttäytymiseen, hyvinvointiin ja käytöshaasteisiin liittyviä aiheita. Tarjolla on tiivis paketti tiukkaa asiaa, kiinnostavia esimerkkitapauksia ja tutkimustietoa kerrottuna niin, että se on helppo ymmärtää ja saada oivalluksia myös omaan koira-arkeen.

Koiruuksien Klubilla voit kuunnella yksittäisiä webinaareja eli verkkoluentoja sinua kiinnostavista aiheista tai tilata yksityisluennon esimerkiksi yhdistykselle tai muulle porukalle. Yksittäisiä webinaareja voi kuunnella suorana lähetyksenä tai sen jälkeen tallenteena. Myös yksityisluennot pidetään pääosin verkossa mutta erikseen sovittaessa luennot paikan päällä ovat mahdollisia.

Sekä webinaarien että luentojen aiheita saa myös toivoa! Kaikki luennot on suunnitellut ja pitää eläintenkouluttaja Helmi Pesonen, jolla on yli 20 vuoden kokemus koirista, niiden ihmisistä ja yhteiseloon liittyvistä pulmista. Lisätietoa Helmistä on yhteystiedot-sivulla.


Webinaarit

Tilaa luento teidän porukalle!

Luennoimme yhdistyksille, yrityksille ja tapahtumatuottajille myös tilauksesta. Luento on mahdollista järjestää livenä paikan päällä tai etänä tai vaikkapa molemmissa samaan aikaan. Suosikkiaiheitamme ovat koiran käyttäytymiseen, kommunikointiin ja käytösongelmiin liittyvät aiheet. Luennon kesto on sovittavissa tunnista useampaan päivään.

Vieritä ylös