Rauhaa reaktiivisille 7.12.2023 *Katso tallenne*

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
25,00 €
Aloita

Luento pidettiin 7.12.2023. Tallenne katsottavissa!

Kiihtyykö koirasi sekunneissa, mutta rauhoittuminen vie aikaa? Tuntuuko koira oikein etsivän ympäristöstä kohteita, joille voisi haukkua? Miten tukea koiraa, jotta tunteiden hallinta ja palautuminen olisi helpompaa? Näihin kysymyksiin paneudumme Rauhaa reaktiivisille -webinaarissa. 

Webinaari pidettiin verkossa torstaina 7.12.2023 klo 18-20 

Luennolla käsitellään reaktiivisen käytöksen syitä ja keinoja parempaan tunteiden hallintaan. Tavoitteena on saada jokaiselle työkaluja oman koiran kanssa toimimiseen, hyvinvoinnin lisäämiseen ja tunteiden hallintaan.

Jos et pääse katsomaan luentoa livenä, voit katsoa sen nauhoitteelta! Nauhoite on katsottavissa 31.12.2023 saakka ja vähintään kaksi viikkoa tilauksesta, jos tilaat tallenteen myöhemmin.

HUOM! Näin pääset mukaan luennolle!

  • Tilaa tuote laittamalla se ostoskoriin ja tekemällä tilaus. 
  • Hieman ennen luennon alkua mene ylälaidassa Omat kurssit -kohtaan ja valitse tämä luento. 
  • Luentolinkki tulee ennen luennon alkua myös sähköpostilla. 
  • Luennon nauhoite tulee kurssille seuraavana päivänä, kun live-luento on pidetty.  

Mikä ihmeen verkkoluento?

Verkkoluento on aivan kuten muutkin luennot, mutta pidetään verkon välityksellä. Näet ja kuulet luennoitsijan ja näet luentomateriaalin, mutta luennoitsija tai muut osallistujat eivät kuule tai näe sinua, ellet pyydä mikrofonin avaamista kysyäksesi jotain. Voit siis vallan hyvin osallistua villasukat jalassa ja papiljotit päässä, jos se tuntuu parhaalta.

Osallistumispaikka voi  olla kotisohva tai vaikka bussi. Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja nettiyhteyden.

Ja kukas tämä luennoitsija on?

Luennon pitää Helmi Pesonen. Ammatiltaan hän on Eläintenkouluttaja (at), mutta tämän lisäksi löytyy todistuksia niin Suomesta kuin ulkomailtakin erilaisista eläinten käyttäytymistä, hyvinvointia ja käytösongelmia käsittelevistä kursseista viimeisten parin kymmenen vuoden ajalta. Joka vuosi Helmi kouluttautuu lisää koirien käyttäytymisestä ja käytöshaasteiden hoitamisesta.

Helmi on tehnyt koirien ja omistajien kanssa yhteistyötä jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. Helmin omat koirat ovat rescuetaustaisia kotikoiria ja ensimmäinen rescuekoira saapui Virosta jo 2000-luvun alkupuolella. Vuosien varrelle on mahtunut myös suomalaisia kodinvaihtajia.

Vuosien kokemus rescuekoirien omistajana ja useiden rescueyhdistysten kotihoitajana, eri maiden koiratarhoilla tutustuminen ja yli viidentoista vuoden kokemus koirien käytösongelmien ratkomisesta koiranomistajien kanssa tuovat vankan pohjan tästä aiheesta puhumiseen.

Tervetuloa mukaan! 

Vieritä ylös