Kulkurista kotikoiraksi osa 1.

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
25,00 €
Aloita

Luento pidetään 18.4.2024 klo 18-20

Millainen rescuekoira meille sopisi? Mitä voin päätellä koiran käytöksestä kotioloissa, kun luen koirien esittelyjä ja katson tarhavideoita? Miten valmistautua koiran tuloon? Miten valmistella perheen lemmikkejä uuden rescuekoiran tuloon? Näihin kysymyksiin paneudumme Kulkurista kotikoiraksi osa 1. -webinaarissa. 

Webinaari pidetään verkossa torstaina 18.4.2024 klo 18-20.

Kulkurista kotikoiraksi osa 2. käsittelee rescuekoiran kotiutumisen ensipäivien ja -viikkojen suosituksia, haasteita ja sudenkuoppia. Voit ostaa luennot erikseen tai yhdessä. Ostaessasi molemmat hinta on 39 euroa koodilla: rescue

Koiruuksien Klubilla oli melkein vuosikymmenen ajan myynnissä suosittu Kulkurista kotikoiraksi -kurssi, joka poistui kurssivalikoiman uudistamisen ja sisältöjen päivittämisen yhteydessä. Vastaavaa luentoa tai kurssia rescuekoiraa harkitsevalle ja rescuen kotiutumisvaiheen tueksi on meiltä kovasti toivottu takaisin valikoimaan. Tämä kahden luennon sarja on vastauksemme noihin toiveisiin. Aiempaan kurssiin verrattuna luennot ovat sisällöltään sellaisia, että ne ovat antoisaa kuunneltavaa, vaikka ei olisi juuri nyt ensimmäisen rescuen kotiutumisen kynnyksellä.

Jos et pääse katsomaan luentoa livenä, voit katsoa sen nauhoitteelta! Nauhoite on katsottavissa yhden kuukauden ajan joko live-luennon päivämäärästä tai jos tilaat luennon myöhemmin, niin kuukauden tilauspäivästä eteenpäin.

HUOM! Näin pääset mukaan luennolle!

  • Tilaa tuote laittamalla se ostoskoriin ja tekemällä tilaus. 
  • Hieman ennen luennon alkua mene ylälaidassa Omat kurssit -kohtaan ja valitse tämä luento. 
  • Luentolinkki tulee ennen luennon alkua myös sähköpostilla. 
  • Luennon nauhoite tulee kurssille seuraavana päivänä, kun live-luento on pidetty.  

Mikä ihmeen verkkoluento?

Verkkoluento on aivan kuten muutkin luennot, mutta pidetään verkon välityksellä. Näet ja kuulet luennoitsijan ja näet luentomateriaalin, mutta luennoitsija tai muut osallistujat eivät kuule tai näe sinua, ellet pyydä mikrofonin avaamista kysyäksesi jotain. Voit siis vallan hyvin osallistua villasukat jalassa ja papiljotit päässä, jos se tuntuu parhaalta.

Osallistumispaikka voi  olla kotisohva tai vaikka bussi. Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja nettiyhteyden.

Ja kukas tämä luennoitsija on?

Luennon pitää Helmi Pesonen. Ammatiltaan hän on Eläintenkouluttaja (at), mutta tämän lisäksi löytyy todistuksia niin Suomesta kuin ulkomailtakin erilaisista eläinten käyttäytymistä, hyvinvointia ja käytösongelmia käsittelevistä kursseista viimeisten parin kymmenen vuoden ajalta. Joka vuosi Helmi kouluttautuu lisää koirien käyttäytymisestä ja käytöshaasteiden hoitamisesta.

Helmi on tehnyt koirien ja omistajien kanssa yhteistyötä jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. Helmin omat koirat ovat rescuetaustaisia kotikoiria ja ensimmäinen rescuekoira saapui Virosta jo 2000-luvun alkupuolella. Vuosien varrelle on mahtunut myös suomalaisia kodinvaihtajia.

Vuosien kokemus rescuekoirien omistajana ja useiden rescueyhdistysten kotihoitajana, eri maiden koiratarhoilla tutustuminen ja yli viidentoista vuoden kokemus koirien käytösongelmien ratkomisesta koiranomistajien kanssa tuovat vankan pohjan tästä aiheesta puhumiseen.

Tervetuloa mukaan! 

Kurssin sisältö

Vieritä ylös