Koiran arkuus 29.2.2024: Katso tallenne

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
25,00 €
Aloita

Luento pidettiin 29.2.2024. Jos et päässyt paikalle, luennon voi edelleen tilata ja katsoa tallenteelta.

Ovatko vieraat ihmiset koirasi mielestä pelottavia? Aiheuttavatko äänet tai uudenlaiset lattiapinnat jähmettymisen tai kenties pakenemisen? Vai tuntuuko siltä, että koirasi mielestä kaikki uusi tarkoittaa henkilökohtaista maailmanloppua? Muun muassa näitä asioita käsitellään Koiran arkuus -luennolla.

Webinaari pidettiin verkossa torstaina 29.2.2024 klo 18-20. Sen jälkeen luento tuli katsottavaksi tallenteelta. 

Luennolla käsitellään arkuuden syitä, haasteita ja toisaalta katsotaan myös hyviä puolia, joita arkuus voi tuoda mukanaan. Lisäksi luennolla on paljon asiaa aran koiran totuttamista maailmaan turvallisesti ja koiran kehittymisen mahdollisuuksista.

Webinaarit ovat nyt kesätarjouksessa! Koodilla heinakuu voit katsoa kaksi luentotallennetta yhden hinnalla. Jos luennot ovat erihintaiset, saat maksutta edullisemman. Koodi on voimassa heinäkuun loppuun.

Jos et pääse katsomaan luentoa livenä, voit katsoa sen nauhoitteelta. Nauhoite tulee tilaajille näkyviin vuorokauden kuluessa liveluennosta ja on katsottavissa kaksi viikkoa tilauksesta. Luennon voi tilata katsottavaksi myös pelkkänä tallenteena, vaikka se olisi jo pidetty.

“Oli tosi kattava luento, ja ihanan positiivinen ja ei-ongelmakeskeinen näkökulma, että vahvuuksien kautta rakennetaan onnistumisia.” – Poiminta luennoitsijan saamasta palautteesta

HUOM! Näin pääset mukaan live-luennolle!

  • Tilaa tuote laittamalla se ostoskoriin ja tekemällä tilaus. 
  • Hieman ennen luennon alkua mene ylälaidassa Omat kurssit -kohtaan ja valitse tämä luento. 
  • Luentolinkki tulee ennen luennon alkua myös sähköpostilla. 
  • Luennon nauhoite tulee kurssille seuraavana päivänä, kun live-luento on pidetty.  

Mikä ihmeen verkkoluento?

Verkkoluento on aivan kuten muutkin luennot, mutta pidetään verkon välityksellä. Näet ja kuulet luennoitsijan ja näet luentomateriaalin, mutta luennoitsija tai muut osallistujat eivät kuule tai näe sinua, ellet pyydä mikrofonin avaamista kysyäksesi jotain. Voit siis vallan hyvin osallistua villasukat jalassa ja papiljotit päässä, jos se tuntuu parhaalta.

Osallistumispaikka voi  olla kotisohva tai vaikka bussi. Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja nettiyhteyden.

Ja kukas tämä luennoitsija on?

Luennon pitää Helmi Pesonen. Ammatiltaan hän on Eläintenkouluttaja (at), mutta tämän lisäksi löytyy todistuksia niin Suomesta kuin ulkomailtakin erilaisista eläinten käyttäytymistä, hyvinvointia ja käytösongelmia käsittelevistä kursseista viimeisten parin kymmenen vuoden ajalta. Joka vuosi Helmi kouluttautuu lisää koirien käyttäytymisestä ja käytöshaasteiden hoitamisesta.

Helmi on tehnyt koirien ja omistajien kanssa yhteistyötä jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. Helmin omat koirat ovat rescuetaustaisia kotikoiria ja ensimmäinen rescuekoira saapui Virosta jo 2000-luvun alkupuolella. Vuosien varrelle on mahtunut myös suomalaisia kodinvaihtajia.

Vuosien kokemus rescuekoirien omistajana ja useiden rescueyhdistysten kotihoitajana, eri maiden koiratarhoilla tutustuminen ja yli viidentoista vuoden kokemus koirien käytösongelmien ratkomisesta koiranomistajien kanssa tuovat vankan pohjan tästäkin aiheesta puhumiseen.

Tervetuloa mukaan! 

Kurssin sisältö

Vieritä ylös