Apua koirani puri 13.6.2024

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
25,00 €
Aloita

Luennon ajankohta torstaina 13.6.2024

Näykkäisikö koirasi naapuria? Vai tarttuiko yllättäen kiinni nilkkaasi? Ovatko sormet aina vaarassa hoitotoimia tehdessä? Haluatko, että koiran kanssa olisi turvallista liikkua ja toimia? Tämä luento on sinulle, jos koirasi on näykännyt tai purrut ihmistä tai toista koiraa, tai yrittänyt sitä.

Webinaari pidetään verkossa torstaina 13.6.2024 klo 18-20 

Luennolla käsitellään erilaisia syitä ja altistavia tekijöitä puremistilanteille. Pääpaino luennolla on kuitenkin käytöksen muuttamisen monipuolisissa keinoissa.

Jos et pääse katsomaan luentoa livenä, voit katsoa sen nauhoitteelta! Nauhoite tulee tilaajille näkyviin vuorokauden kuluessa liveluennosta ja on katsottavissa kaksi viikkoa tilauksesta.

HUOM! Näin pääset mukaan luennolle!

  • Tilaa tuote laittamalla se ostoskoriin ja tekemällä tilaus. 
  • Hieman ennen luennon alkua mene ylälaidassa Omat kurssit -kohtaan ja valitse tämä luento. 
  • Luentolinkki tulee ennen luennon alkua myös sähköpostilla. 
  • Luennon nauhoite tulee kurssille seuraavana päivänä, kun live-luento on pidetty.  

Mikä ihmeen verkkoluento?

Verkkoluento on aivan kuten muutkin luennot, mutta pidetään verkon välityksellä. Näet ja kuulet luennoitsijan ja näet luentomateriaalin, mutta luennoitsija tai muut osallistujat eivät kuule tai näe sinua, ellet pyydä mikrofonin avaamista kysyäksesi jotain. Voit siis vallan hyvin osallistua villasukat jalassa ja papiljotit päässä, jos se tuntuu parhaalta.

Osallistumispaikka voi  olla kotisohva tai vaikka bussi. Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja nettiyhteyden.

Ja kukas tämä luennoitsija on?

Luennon pitää Helmi Pesonen. Ammatiltaan hän on Eläintenkouluttaja (at), mutta tämän lisäksi löytyy todistuksia niin Suomesta kuin ulkomailtakin erilaisista eläinten käyttäytymistä, hyvinvointia ja käytösongelmia käsittelevistä kursseista viimeisten parin kymmenen vuoden ajalta. Joka vuosi Helmi kouluttautuu lisää koirien käyttäytymisestä ja käytöshaasteiden hoitamisesta.

Helmi on tehnyt koirien ja omistajien kanssa yhteistyötä jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Helmin omat koirat ovat rescuetaustaisia kotikoiria ja ensimmäinen rescuekoira saapui Virosta jo 2000-luvun alkupuolella. Vuosien varrelle on mahtunut myös suomalaisia kodinvaihtajia.

Vuosien kokemus rescuekoirien omistajana ja useiden rescueyhdistysten kotihoitajana, eri maiden koiratarhoilla tutustuminen ja yli viidentoista vuoden kokemus koirien käytösongelmien ratkomisesta koiranomistajien kanssa tuovat vankan pohjan tästäkin aiheesta puhumiseen.

Tervetuloa mukaan! 

Kurssin sisältö

Vieritä ylös