Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
25,00 €
Aloita

Tasapainoinen koira -webinaari 19.10.2023

Nauhoite katsottavissa vaikka samantien!

Koira on sopeutuvainen otus, mutta silti elämä ihmisten yhteiskunnassa ei ole sille aina helppoa. Mitä koira tarvitsee voidakseen hyvin ja mitä keinoja on yhdistää syvältä koiran historiasta kumpuavat käytöstarpeet nykyaikaiseen yhteiskuntaan ja arkeen? Näihin kysymyksiin paneudumme Tasapainoinen koira -webinaarissa.

Webinaari pidettiin verkossa torstaina 19.10.2023 klo 18-20. Nauhoite on katsottavissa samantien ja voit katsoa sen niin monta kertaa kuin haluat kahden viikon ajan.

Luennolla käsitellään koiran perustarpeita pintaa syvemmältä ja erityisesti painotamme koiran käytöstarpeita ja mistä ne juontavat juurensa. Tavoitteena on saada jokaiselle työkaluja oman koiran arjen kehittämiseen, jotta koira voisi mahdollisimman hyvin ja voisi elää tasapainoisena omassa ympäristössään.

Jos et pääse katsomaan luentoa livenä, voit katsoa sen nauhoitteelta! Nauhoite tulee tilaajille näkyviin vuorokauden kuluessa liveluennosta ja on katsottavissa kaksi viikkoa live-luennon jälkeen.

HUOM! Näin pääset mukaan luennolle!

  • Tilaa tuote laittamalla se ostoskoriin ja tekemällä tilaus. 
  • Kohdasta Omat kurssit löydät tämän luennon.
  • Luentonauhoite on kohdassa Luentonauhoite.

Mikä ihmeen verkkoluento?

Verkkoluento on aivan kuten muutkin luennot, mutta pidetään verkon välityksellä. Näet ja kuulet luennoitsijan ja näet luentomateriaalin, mutta luennoitsija tai muut osallistujat eivät kuule tai näe sinua, ellet pyydä mikrofonin avaamista kysyäksesi jotain. Voit siis vallan hyvin osallistua villasukat jalassa ja papiljotit päässä, jos se tuntuu parhaalta.

Osallistumispaikka voi  olla kotisohva tai vaikka bussi. Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja nettiyhteyden.

Ja kukas tämä luennoitsija on?

Luennon pitää Helmi Pesonen. Ammatiltaan hän on Eläintenkouluttaja (at), mutta tämän lisäksi löytyy todistuksia niin Suomesta kuin ulkomailtakin erilaisista eläinten käyttäytymistä, hyvinvointia ja käytösongelmia käsittelevistä kursseista viimeisten parin kymmenen vuoden ajalta. Joka vuosi Helmi kouluttautuu lisää koirien käyttäytymisestä ja käytöshaasteiden hoitamisesta.

Helmi on tehnyt koirien ja omistajien kanssa yhteistyötä jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. Helmin omat koirat ovat rescuetaustaisia kotikoiria ja ensimmäinen rescuekoira saapui Virosta jo 2000-luvun alkupuolella. Vuosien varrelle on mahtunut myös suomalaisia kodinvaihtajia.

Vuosien kokemus rescuekoirien omistajana ja useiden rescueyhdistysten kotihoitajana, eri maiden koiratarhoilla tutustuminen ja yli viidentoista vuoden kokemus koirien käytösongelmien ratkomisesta koiranomistajien kanssa tuovat vankan pohjan tästä aiheesta puhumiseen.

Palaute aiemmalta Tasapainoinen koira -luennolta

“Ajattelin luennon jälkeen ottaa asioita kokeiluun, koska ne kuulostivat helpoilta ja hauskoilta. En olisi ikinä uskonut miten iso vaikutus niillä on koiraani. Nykyisin ulkoilu on rennompaa ja rauhallisempaa ja koirani todella on tasapainoisempi. Tulen kuuntelemaan luennon vielä uudelleen.”

Tervetuloa mukaan! 

Vieritä ylös