Kategoria Webinaarit

 • Ihana, kamala murrosikäinen koira

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  Ihana, kamala murrosikäinen koira -webinaari on ilmainen verkkoluento koirien omistajille. Luennolla käsitellään koiran murrosiän vaikutuksia käytökseen ja miten käytöstä voisi muuttaa tai edes vähän helpottaa. Webinaari pidetään sunnuntaina 27.8.2017 klo 18:00-19:30.

 • Vanhan koiran käyttäytyminen

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  Vanhan koiran käyttäytyminen -webinaarissa käsitellään iän mukanaan tuomia ongelmia käyttäytymisessä. Miksi koira ei nuku enää öisin tai on alkanut ulvoa? Yksinolo ei sujukaan, vaikka viimeiset 12 vuotta koira on ollut rennosti yksin päivisin. Murinaa alkaa esiintyä hoitotoimissa ja sisäsiisteyskin ailahtelee. Webinaari pidetään sunnuntaina 24.9.2017 klo 18:00-19:30. Tervetuloa kuuntelemaan vanhan koiran käyttäytymiseen vaikuttavista asioista!

 • Käytösterapiassa: koirani rähjää

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  Käytösterapiassa: koirani rähjää -webinaari kertoo hihna- ja ohitusongelmien hoitamisesta esimerkkikoirakon avulla ja samalla avaa käytösterapian maailmaa. Webinaari on maksuton ja avoin kaikille.

 • Kuinka kohtaan epävarman koiran

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  koirakursseja verkossa, koiruuksien klubi

  Kuinka kohtaan epävarman koiran -webinaari on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa koiran käyttäytyminen. Tässä maksuttomassa webinaarissa käsittelemme epävarman koiran eleitä ja turvallisia lähestymistapoja, joilla epävarma koira kokee olonsa luottavaiseksi ja saa positiivisia kokemuksia ihmisistä. Webinaari pidetään sunnuntaina 28.1.2018 klo 18:00-19:30. Se on pääsymaksuton.

 • Minun koirani -webinaari

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  Minun koirani -webinaari on sinulle, joka olet kiinnostunut koirasi hyvinvoinnista. Webinaarissa kerrotaan ensin perustietoa koiran hyvinvoinnista, mutta pääpaino on hyvinvoinnin osa-alueiden tarkastelussa yksilöiden näkökulmasta. Mikä saa sinun koirasi voimaan paremmin?

 • Antaa koiran kertoa

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  Antaa koiran kertoa -luento pidetään verkossa ja se on maksuton! Jos päätät katsoa yhden luennon, katso tämä.

 • Arkuus ja aggressiivisuus -webinaari

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  Arkuus ja aggressiivisuus -webinaari sopii jokaiselle koiranomistajalle. Erityisesti toki arkojen tai aggressiivisten koirien omistajille. Webinaari järjestetään 19.6.2018 ja se on maksuton! Tervetuloa!

 • Täydellisen epätäydellinen koirani

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  Täydellisen epätäydellinen koirani -webinaari käsittelee koiran ja omistajan suhdetta. Puhutaan täydellisistä koirista ja niiden tunnusmerkeistä.  Webinaari pidetään keskiviikkona 8.8.2018 klo 18:00-19:30. Se on pääsymaksuton. Jos mietityttää, että miten lähteä liikkeelle suhteen rakentamisessa tai parantamisessa oman koiran kanssa, niin tästä webinaarista on hyvä lähteä liikkeelle. 

 • Johtajuusmyyteistä tasapainoiseen arkeen

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  Johtajuusmyyteistä tasapainoiseen arkeen -webinaari käsittelee johtajuusmyyttejä uuden tiedon valossa, mutta myös kertoo, mistä myytit ovat lähteneet liikkeelle. Webinaari on maksuton! Webinaari pidetään sunnuntaina 23.9.2018 klo 18:00-19:30. 

 • Apua, koiramme pelkää yhtä meistä

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  Webinaarissa käsitellään syitä koirien perheenjäseniin kohdistuviin pelkoihin ja keinoja, miten muuttaa tilannetta. Apua, koiramme pelkää yhtä meistä -webinaari pidetään sunnuntaina 12.3. klo 18:00-19:30. Webinaari on katsottavissa tallenteena 13.3. alkaen. Ei pääsymaksua.

 • Koirien pienet eleet ja niiden valtava voima

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  Haukotteleeko koirasi kummallisissa tilanteissa? Näyttääkö koirasi siltä, että sitä hävettää? Tule kuuntelemaan mistä näissä koirien käyttämissä pienissä eleissä on kyse ja mitä niille oikein pitäisi tehdä. Webinaari pidetään 5.2. klo 18:00-19:30. Sen voi kuunnella tallenteena 6.2. alkaen.

 • Stressi - onko se pahasta ja miten siitä pääsee eroon?

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  Miten erottaa hyvä ja tärkeä stressi siitä pitkittyneestä ja pahasta stressistä? Miten stressi vaikuttaa koiran hyvinvointiin?