Kategoria Webinaarit

 • Miksi koirani pelkää erilaisia paikkoja?

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  * Nauhoite katsottavissa* Miksi koirani pelkää erilaisia paikkoja? -webinaari on maksuton ja kaikille avoin. Webinaarissa käsitellään syitä, joiden vuoksi koira ei kiertää eläinlääkäriaseman kauempaa, kieltäytyy tulemasta kurssipaikkaan tai nousemasta ratikkaan. Webinaari pidettiin keskiviikkona 27.3.2019 klo 18:00-19:30.

 • Miksi koirani haukkuu?

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  *Nauhoite katsottavissa!* Miksi koirani haukkuu? -webinaari on maksuton ja kaikille avoin. Webinaarissa käsitellään syitä, joiden vuoksi koirat haukkuvat. Webinaari pidettiin tiistaina 30.4.2019 klo 18:00-19:30.

 • Tasapainoinen ja tyytyväinen

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  *Nauhoite katsottavissa!* Tasapainoinen ja tyytyväinen -webinaari on maksuton ja kaikille avoin. Webinaarissa käsitellään työkaluja koiran auttamiseksi tasapainoiseksi ja tyytyväiseksi.

 • Miten tutustuttaa koirat toisiinsa?

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  *Nauhoite katsottavissa!* Miten tutustuttaa koirat toisiinsa? -webinaari on maksuton ja kaikille avoin. Webinaarissa käsitellään työkaluja koirien tutustuttamiseen turvallisesti ja ilman riitoja.

 • Ihana, kamala murrosikäinen koira

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  *Nauhoite on katsottavissa!* Ihana, kamala murrosikäinen koira -webinaari on ilmainen verkkoluento koirien omistajille. Luennolla käsitellään koiran murrosiän vaikutuksia käytökseen ja miten käytöstä voisi muuttaa tai edes vähän helpottaa. Webinaari pidettiin sunnuntaina 27.8.2017 klo 18:00-19:30.

 • Vanhan koiran käyttäytyminen

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  *Nauhoite on katsottavissa!* Vanhan koiran käyttäytyminen -webinaarissa käsitellään iän mukanaan tuomia ongelmia käyttäytymisessä. Miksi koira ei nuku enää öisin tai on alkanut ulvoa? Yksinolo ei sujukaan, vaikka viimeiset 12 vuotta koira on ollut rennosti yksin päivisin. Murinaa alkaa esiintyä hoitotoimissa ja sisäsiisteyskin ailahtelee. Webinaari pidettiin sunnuntaina 24.9.2017 klo 18:00-19:30. Tervetuloa kuuntelemaan nauhoitetta vanhan koiran käyttäytymiseen vaikuttavista asioista!

 • Käytösterapiassa: koirani rähjää

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  *Nauhoite on katsottavissa!* Käytösterapiassa: koirani rähjää -webinaari kertoo hihna- ja ohitusongelmien hoitamisesta esimerkkikoirakon avulla ja samalla avaa käytösterapian maailmaa. Webinaari on maksuton ja avoin kaikille.

 • Kuinka kohtaan epävarman koiran

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  koirakursseja verkossa, koiruuksien klubi

  *Nauhoite on katsottavissa!* Kuinka kohtaan epävarman koiran -webinaari on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa koiran käyttäytyminen. Tässä maksuttomassa webinaarissa käsittelemme epävarman koiran eleitä ja turvallisia lähestymistapoja, joilla epävarma koira kokee olonsa luottavaiseksi ja saa positiivisia kokemuksia ihmisistä. Webinaari pidettiin sunnuntaina 28.1.2018 klo 18:00-19:30. Se on pääsymaksuton.

 • Minun koirani -webinaari

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  *Nauhoite on katsottavissa!* Minun koirani -webinaari on sinulle, joka olet kiinnostunut koirasi hyvinvoinnista. Webinaarissa kerrotaan ensin perustietoa koiran hyvinvoinnista, mutta pääpaino on hyvinvoinnin osa-alueiden tarkastelussa yksilöiden näkökulmasta. Mikä saa sinun koirasi voimaan paremmin?

 • Antaa koiran kertoa

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  *Nauhoite on katsottavissa!* Antaa koiran kertoa -luento pidetään verkossa ja se on maksuton! Jos päätät katsoa yhden luennon, katso tämä.

 • Arkuus ja aggressiivisuus -webinaari

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  *Nauhoite on katsottavissa!* Arkuus ja aggressiivisuus -webinaari sopii jokaiselle koiranomistajalle. Erityisesti toki arkojen tai aggressiivisesti käyttäytyvien koirien omistajille. Webinaari järjestettiin 19.6.2018 ja se on maksuton! Tervetuloa!

 • Täydellisen epätäydellinen koirani

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  *Nauhoite on katsottavissa!* Täydellisen epätäydellinen koirani -webinaari käsittelee koiran ja omistajan suhdetta. Puhutaan täydellisistä koirista ja niiden tunnusmerkeistä.  Webinaari pidettiin keskiviikkona 8.8.2018 klo 18:00-19:30. Se on pääsymaksuton. Jos mietityttää, että miten lähteä liikkeelle suhteen rakentamisessa tai parantamisessa oman koiran kanssa, niin tästä webinaarista on hyvä lähteä liikkeelle. 

 • Johtajuusmyyteistä tasapainoiseen arkeen

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  *Nauhoite on katsottavissa!* Johtajuusmyyteistä tasapainoiseen arkeen -webinaari käsittelee johtajuusmyyttejä uuden tiedon valossa, mutta myös kertoo, mistä myytit ovat lähteneet liikkeelle. Webinaari on maksuton! Webinaari pidettiin sunnuntaina 23.9.2018 klo 18:00-19:30. 

 • Miksi koirani ei tule toimeen vieraiden ihmisten kanssa?

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  *Nauhoite on katsottavissa!* Miksi koirani ei tule toimeen vieraiden ihmisten kanssa? -webinaari on maksuton ja kaikille avoin. Webinaarissa käsitellään syitä, joiden vuoksi koira ei tule toimeen vieraiden kanssa sekä miten tunnistaa eri syitä. Webinaari pidettiin keskiviikkona 30.1.2019 klo 18:00-19:30. 

 • Miksi koirani rähjää muille koirille?

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  *Nauhoite on katsottavissa!* Miksi koirani rähjää muille koirille? -webinaari on maksuton ja kaikille avoin. Webinaari järjestettiin keskiviikkona 27.2.2019.

 • Apua, koiramme pelkää yhtä meistä

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  * Nauhoite on katsottavissa!* Webinaarissa käsitellään syitä koirien perheenjäseniin kohdistuviin pelkoihin ja keinoja, miten muuttaa tilannetta. Apua, koiramme pelkää yhtä meistä -webinaari pidettiin sunnuntaina 12.3. klo 18:00-19:30. Ei pääsymaksua.

 • Koirien pienet eleet ja niiden valtava voima

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  * Nauhoite on katsottavissa!* Haukotteleeko koirasi kummallisissa tilanteissa? Näyttääkö koirasi siltä, että sitä hävettää? Tule kuuntelemaan mistä näissä koirien käyttämissä pienissä eleissä on kyse ja mitä niille oikein pitäisi tehdä. Webinaari pidettiin 5.2. klo 18:00-19:30. Nauhoite on katsottavissa!

 • Stressi - onko se pahasta ja miten siitä pääsee eroon?

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  * Nauhoitteet ovat katsottavissa!* Miten erottaa hyvä ja tärkeä stressi siitä pitkittyneestä ja pahasta stressistä? Miten stressi vaikuttaa koiran hyvinvointiin?