Yksinolo ahdistaa

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
39,00 €
Aloita

Eroahdistuneille ja yksinollessa pelkääville.

Tämä kurssi on tarkoitettu yksinolosta ahdistuville tai yksinolon aikana pelkääville koirille.

Kurssi lähtee tasolta, jossa opetetaan koiralle rennot ja turvalliset ennakkomerkit lähdöstä ja edetään lopulta yksinolon pidentämiseen. Kurssin tavoitteena on, että opit opettamaan koirallesi yksin jäämiseen liittyvät rutiinit niin, että tilanne on koiralle normaali ja voi suhtautua lähtöösi rennosti. Tällä kurssilla edetään siihen asti, että voit poistua kotoa ja koira jää kotiin rennosti yksinolon ajaksi. 

Kurssin ja sen harjoitukset on suunnitellut Helmi Pesonen, jolla on sekä omakohtaista kokemusta että runsaasti asiakaskokemuksia eroahdistuneiden että yksinoloa pelkäävien koirien auttamisesta. Tälle kurssille on valittu ne yleisimmin toimivat ja parhaiksi todetut tekniikat. 

Kurssi on suunniteltu niin, että harjoituksista nautitte sekä sinä että koirasi. Oppitunnit sisältävät videon tai videoita sekä kirjalliset ohjeet. Kurssi on käytettävissäsi kuusi kuukautta ostohetkestä.

Koiruuksien Klubin valikoimassa on kaksi kurssia yksinjäämisen harjoitteluun. Valitse niistä teidän tilanteeseenne sopivampi. Jos yksin jääminen vain jännittää koiraa tai kaipaat harjoitteluohjeet koiran yksinoloon, eikä todettua eroahdistusta ole, niin suosittelemme Tyytyväisesti yksin kotona -kurssia.

Jos itsekseen harjoittelu epäilyttää, niin ota tueksi Käytöskonsultaatio verkossa, jossa voidaan harjoitella yhdessä. Vaikeasta eroahdistuksesta kärsiville perheille suosittelemme aina Käytöskonsultaatiota tueksi.

Iloisia harjoitushetkiä!

Vieritä ylös