Tyytyväisesti yksin kotona

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
39,00 €
Aloita

Yksinolon harjoituksia aloittelijoille ja koirille, joille lähtötilanne on vaikea.

Tämä kurssi on tarkoitettu sinulle, jos mietit, miten lähteä opettamaan pennulle, aikuiselle kodinvaihtajalle tai kotiin muuttavalle rescuelle rauhallinen yksin jääminen ja yksinolo kotona. Kurssi sopii myös koirille, joille lähtötilanne on vaikea, mutta koira rauhoittuu yksinolon aikana.

Jos yksinolo jo jännittää tai ahdistaa koiraa suosittelemme Yksinolo ahdistaa -kurssia.

Kurssi lähtee tasolta, jossa opetetaan koiralle rennot ja turvalliset ennakkomerkit lähdöstä. Kurssin tavoitteena on, että opit opettamaan koirallesi yksin jäämiseen liittyvät rutiinit niin, että tilanne on sille normaali ja se voi suhtautua lähtöösi rennosti. Tällä kurssilla edetään siihen asti, että voit poistua kotoa ja koira jää kotiin rennosti.

Kurssin ja sen harjoitukset on suunnitellut Helmi Pesonen, jolla on runsaasti sekä omakohtaista kokemusta että asiakaskokemuksia yksinoloon tottumattomien tai huonoja kokemuksia omaavien koirien yksinoloon totuttamisesta. Tälle kurssille on valittu ne yleisimmin toimivat ja parhaiksi todetut tekniikat. 

Kurssi on suunniteltu niin, että harjoituksista nautitte sekä sinä että koirasi. Oppitunnit sisältävät videon tai videoita sekä kirjalliset ohjeet. Kurssi on käytettävissäsi kuusi kuukautta ostohetkestä.

Jos itsekseen harjoittelu epäilyttää, niin ota tueksi Käytöskonsultaatio verkossa, jossa voidaan harjoitella yhdessä. 

Iloisia harjoitushetkiä!

Vieritä ylös