Onnistuneet ohitukset

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
39,00 €
Aloita

Ohitusten opettaminen onnistuneesti.

Tämä kurssi on tarkoitettu sinulle, jos ohitukset ulkoillessa ovat koirallesi vaikeita. Se saattaa hyytyä paikoilleen toisen koiran tai ihmisen tullessa vastaan tai se voi kiihtyä, vinkua, haukkua, rähjätä tai pyrkiä kohti toisen koiran tai ihmisen tullessa vastaan.

Kurssin tavoitteena on, että koira oppii ohittamaan vastaantulijat rauhallisesti ja itse opit ymmärtämään koiran käytöksen syitä, lukemaan koiraasi ja ennakoimaan vaikeat tilanteet sekä toimimaan niin, että vahvistat koiran mahdollisuutta saada ohituksista hyviä kokemuksia.

Kurssin harjoitukset lähtevät tasolta, jossa opetetaan ensin koiralle varma ohituskäytös ja sitten siirretään se aitoihin tilanteisiin. Jos hihnalenkit ovat vaikeita ilman vastaantulijoitakin siksi, että koira ei osaa kulkea hihnassa tai esimerkiksi vetää koko ajan, suosittelemme aloittamaan Hihnakävely haltuun -kurssista.

Kurssin ja sen harjoitukset on suunnitellut Helmi Pesonen, jolla on runsaasti sekä omakohtaista kokemusta että asiakaskokemuksia rennon ohitusten opettamisesta. Tälle kurssille on valittu ne yleisimmin toimivat ja parhaiksi todetut tekniikat. 

Kurssi on suunniteltu niin, että harjoituksista nautitte sekä sinä että koirasi. Oppitunnit sisältävät videon tai videoita sekä kirjalliset ohjeet. Kurssi on käytettävissäsi kuusi kuukautta ostohetkestä.

Jos itsekseen harjoittelu epäilyttää, niin ota tueksi Käytöskonsultaatio verkossa, jossa voidaan harjoitella yhdessä. 

Iloisia harjoitushetkiä!

Vieritä ylös