Hihnakävely haltuun

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
39,00
Aloita

Hihnakävelyn opettaminen.

Tämä kurssi on tarkoitettu sinulle, jos koirasi jo vetää tai sinkoilee hihnassa tai haluat opettaa hihnakävelyn alusta alkaen sellaiseksi, että se on mukavaa teille molemmille. Kurssin tavoitteena on, että koira osaa kävellä hihnassa vetämättä ja reuhtomatta, ja sinä osaat omalla toiminnallasi tukea toivottua hihnakäytöstä.

Kurssi lähtee tasolta, jossa koiralle saa puettua ulkoiluvarusteet ja ulkona koira liikkuu mielellään. Kenties vain hieman liian lujaa. Jos hihnakävelyt sujuvat teiltä muuten mukavasti, mutta ongelmia tulee kun pitäisi ohittaa toinen koira, ihminen tai jokin muu vastaantulija, suosittelemme valitsemaan Ohitusten opettaminen -kurssin. Kurssi tulee ohjelmistoomme vielä vuoden 2023 aikana!

Kurssin ja sen harjoitukset on suunnitellut Helmi Pesonen, jolla on runsaasti sekä omakohtaista kokemusta että asiakaskokemuksia rennon hihnakävelyn opettamisesta. Tälle kurssille on valittu ne yleisimmin toimivat ja parhaiksi todetut tekniikat. 

Kurssi on suunniteltu niin, että harjoituksista nautitte sekä sinä että koirasi. Oppitunnit sisältävät videon tai videoita sekä kirjalliset ohjeet. Kurssi on käytettävissäsi kuusi kuukautta ostohetkestä.

Jos itsekseen harjoittelu epäilyttää, niin ota tueksi Käytöskonsultaatio verkossa, jossa voidaan harjoitella yhdessä. 

Iloisia harjoitushetkiä!

Vieritä ylös