Hihnakävely haltuun

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
39,00
Aloita

Hihnakävelyn opettaminen.

Tämä kurssi on tarkoitettu sinulle, jos koirasi jo vetää tai sinkoilee hihnassa tai haluat opettaa hihnakävelyn alusta alkaen sellaiseksi, että se on mukavaa teille molemmille. Kurssin tavoitteena on, että koira osaa kävellä hihnassa vetämättä ja reuhtomatta, ja sinä osaat omalla toiminnallasi tukea toivottua hihnakäytöstä.

Kurssi lähtee tasolta, jossa koiralle saa puettua ulkoiluvarusteet ja ulkona koira liikkuu mielellään. Kenties vain hieman liian lujaa. Jos hihnakävelyt sujuvat teiltä muuten mukavasti, mutta ongelmia tulee kun pitäisi ohittaa toinen koira, ihminen tai jokin muu vastaantulija, suosittelemme valitsemaan Onnistuneet ohitukset -kurssin.

Kurssin ja sen harjoitukset on suunnitellut Helmi Pesonen, jolla on runsaasti sekä omakohtaista kokemusta että asiakaskokemuksia rennon hihnakävelyn opettamisesta. Tälle kurssille on valittu ne yleisimmin toimivat ja parhaiksi todetut tekniikat.

Kurssi on suunniteltu niin, että harjoituksista nautitte sekä sinä että koirasi. Oppitunnit sisältävät videon tai videoita sekä kirjalliset ohjeet. Kurssi on käytettävissäsi kuusi kuukautta ostohetkestä.

Jos itsekseen harjoittelu epäilyttää, niin ota tueksi Käytöskonsultaatio verkossa, jossa voidaan harjoitella yhdessä.

Iloisia harjoitushetkiä! Alla muutama kurssilaisen kokemus:

“Kurssista oli isompi hyöty kuin arvasin, ja se antoi mulle itselleni tosi paljon työkaluja jo ihan jäsentää meidän harjoittelua ja toisekseen opeista on selkeästi hyötyä myös koiralle.

Selkeät treenipätkät lenkin aikana on auttanut jo nyt laskemaan myös niitä vapaan menemisen kierroksia ja kiirettä, ja nyt kahtena päivänä Reetu on palautunut kiihdyttävistä tilanteista (toisen koiran tuoreet hajut ja ison auton ohitus) niin hyvin ja nopeasti, että ollaan päästy pienen rauhoittumisen jälkeen jatkamaan kotiinpäin treenaamista ihan kuin mitään ei olisi edes tapahtunut.

Ainut harmitus on se, että en vaan uskonut itseäni ja ostanut kurssia jo reilusti aikaisemmin.” -Heini

“Koirani veti lenkillä aivan hurjasti. Hän on aivan tosi ystävällinen ja muuten tosi rauhallinen, mutta lenkillä veto meni päälle ja pian hän oppikin vetämään ja oli tosi, tosi vaikea keksiä, mikä olisi se tapa, jolla voisin lähteä opettelemaan koiran kanssa siitä pois. Huomasin, että aloin itse stressaamaan lenkkiä etukäteen.

Kurssi auttoi jo pelkästään siten, että Helmillä on niin rauhallinen ääni ja selkeä tapa esittää asiat. Haluan vielä mainita Klubin webinaarit, joista saatiin paljon apuja kaikkeen muuhun elämään koiran kanssa ja arkea sellaiseksi, että itsellä ja koiralla on parempi fiilis. Se vaikutti osaltaan lenkkeilyyn ja alettiin saamaan positiivisia kokemuksia lenkeistä. Eli vaikka koen tietäväni paljon koirista ja heidän käytöksestään, niin stressaantuessa tuntui, että kaikki osaaminen oli ulottumattomissa. Kiitos, tästä on hyvä jatkaa!” -Maarit

Vieritä ylös