Käytösneuvonta Eläinklinikka Amos

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
180,00 €
Aloita

Käytösneuvonta Eläinklinikka Amos on tunnin pituinen aika henkilökohtaista neuvontaa koiran käytöshaasteissa. Tapaaminen pidetään Eläinklinikka Amoksen tiloissa Helsingin Haagassa.

Keskustelun aikana katsotaan koiran käytöstä, käydään läpi syyt ja altistavat tekijä sekä tehdään hoitosuunnitelma. Tapaamisen jälkeen sovitaan soittoaika noin 3 viikon päähän, jolloin voidaan tarvittaessa muuttaa jotakin hoitosuunnitelman osaa tai käydä vain läpi mahdollisesti esiin nousseita kysymyksiä. Käytösneuvonta sisältää myös sähköpostineuvontaa tapaamisen jälkeen.

Seuraavat ajat:

4.6. klo 11:00-12:00 VAPAA

4.6. klo 12:00-13:00 VAPAA

4.6. klo 13:30-14:30 VAPAA

4.6. klo 14:30-15:30 VARATTU

Tämä tapaaminen sopii hyvin vaikeidenkin haasteiden hoito-ohjeiden laatimiseen tai harjoittelun aloittamiseen. Halutessasi voit tilata esimerkiksi verkkotapaamisia myöhemmin lisää, jos esimerkiksi ongelmia on useita. 

Käytösneuvonta on tarkoitettu haastavien tilanteiden ja käytöksien hoitamiseen ja ratkaisemiseen. Helmin kokemus koirien käytösongelmista on kattava ja erityisesti rescuekoirien haasteet ovat tuttuja. 

Tyypillisiä Helmin hoitamia haasteita ovat erilaiset pelko-ongelmat, psyykkisiin traumoihin ja turhautumiseen liittyvät haasteet, yksinolon ongelmat ja erilaiset aggressiiviset käytökset. 

Halutessasi voit lähettää ennalta muutaman minuutin mittaisen videon koiran käytöksestä ja sähköpostitse ennakkotietoa koirastasi. Lisäksi tapaamisen jälkeen voit lähettää sekä kysymyksiä että kuulumisia. Sähköpostitse auttaminen sisältyy tämän tapaamisen hintaan

Löydät ajanvarauskalenterin tilattuasi tuotteen. Voit varata ajan suoraan kalenterista tai sähköpostitse.

Ota yhteyttä, jos et ole varma mikä tuote olisi teidän tilanteeseen paras vaihtoehto! Autamme mielellämme!

“Tuntuu että jokainen meistä on ihan huomattavan paljon rennompi ja tunnelma kotona on ihan eri. Varmasti myös ajan kanssa enenevissä määrin lisääntyy nämä asiat niin kuin puhuttiinkin. Ollaan ihan super kiitollisia sun avusta. Varmasti edelleen hakattaisiin päätä seinään ja oltaisiin vaan entistä stressaantuneempia, kun tilanne ei helpottaisi ilman näitä sun vinkkejä. Kiitos siitä mitä teet, teet ihan valtavan hienoa työtä!” – Ote Helmin saamasta palautteesta

Kurssin sisältö

Vieritä ylös