Epävarmojen koirien tehokurssi 26.-28.7.2024

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä (2 paikkaa jäljellä)
Hinta
249,00 €
Aloita

Epävarmojen koirien tehokurssi sopii sinulle ja koirallesi, jos koirasi on epävarma erilaisissa tilanteissa tai pelkää asioita.

Kurssin tavoitteena on löytää koirallesi runsaasti positiivisia kokemuksia erilaisista asioista, itsevarmuutta ja keinoja palautua jännittävistä tilanteista. Tässä ryhmässä on tarjolla myös vertaistukea.

Teemme tehtäviä ja harjoituksia vuorotellen ja samalla pääset näkemään erilaisia koiria, työskentelytapoja, koiran ja omistajan suhteita ja pitämään hauskaa koirasi kanssa maaseudun rauhassa.

Kurssi järjestetään Tampereen Teiskossa 26.-28.7.2024.

Paikat menevät ripeimmille varaajille! 

Millaisen koiran kanssa kurssille voi tulla?

Kurssille tullessa ainoa vaatimus on voimassa olevat rokotukset. Kurssi sopii hyvin aremmille, ihmisiä tai toisia koiria pelkääville ja muuten erityistä huomiota kaipaaville koirille. Kurssi sopii ikärajattomasti pennuista senioreille. Tehtäviä ja harjoituksia muokataan aina tarpeen mukaan jokaisen koiran tarpeisiin sopiviksi. Kurssille otetaan vain 4 koirakkoa.

Mitä kurssilla tehdään?

Erilaisten tehtävien ja harjoitusten lisäksi viikonloppu pitää sisällään teoriaan. Tavoitteena on saada kurssilta jokaiselle koirakolle mukaan uusia ideoita ja harjoituksia, joita voi jatkossa hyödyntää arjessa ja saada koirasta tasapainoisemman ja itsevarmemman. Lisäksi tavoitteena on tarjota jokaiselle koirakolle mukava ja rentouttava viikonloppu maaseudun rauhassa.

Kuka kurssia vetää?

Kurssin vetäjänä toimii eläintenkouluttaja Helmi Pesonen. Helmi on tehnyt töitä koirien parissa jo 20 vuotta. Omat koirat ovat rescuetaustaisia. Helmin luona vierailee säännöllisesti kotihoidossa kotia etsiviä koiria ja hoidossa käyviä koiria, joten koiriin tutustuminen ja koirien erojen huomioiminen erilaisin tavoin on tuttua ja erilaisia keinoja ja tekniikoita arkojen, epävarmojen ja reaktiivisten koirien kanssa on hiottu vuosien mittaan.

Missä kurssi pidetään?

Kurssipaikka on pieni maatila metsän keskellä Tampereen Teiskossa. Kurssipaikan osoite on Kapeentie 422, 34260 Terälahti. Tehtävät ja harjoitukset tehdään tilan pelloilla ja metsissä, mutta teoriaosuudet ovat ulkona terassialueella. Tilalla on koirien ja kissojen lisäksi hevosia, vuohia ja kanoja. Eläimiä saa rapsutella.

Kurssiviikonlopun aikataulu on perjantaina 26.7. klo 18-20, lauantaina 27.7. ja sunnuntaina 28.7. klo 10-15.

Kurssi sisältää lauantaina ja sunnuntaina lounaan sekä kahvia ja naposteltavaa kaikkina päivinä.

Tarjoa koirallesi viikonloppu maaseudun rauhassa uutta oppien ja mukavia harjoituksia ja tehtäviä tehden.

Yleisimmät kysymykset: 

Voinko osallistua vaikka koirani rähjää, pelkää muita koiria tai ihmisiä tai koiralleni ei ole opetettu vielä mitään?

Olette lämpimästi tervetulleita! Kerrothan tilanteesta ennalta, niin järjestämme olosuhteita siten, että teillä molemmilla on mukavaa ja saatte onnistumisia.

Missä majoittua?

Meillä ei valitettavasti ole majoitustiloja, mutta lähialueella on vuokrattavana erilaisia mökki- ja aittamajoituksia joihin koirat ovat tervetulleita. Autamme mielellämme majoitusvaihtoehtojen etsinnässä. Kurkkaa ainakin Tuulentien tilan aittamajoitus (https://www.tuulentie.fi), Niemi-Kapeen tilan mökkejä (https://www.niemikapee.fi/fi) ja Toijalan tilan mökkimajoituksia (http://www.toijala.net).

Mitäs jos en pääsekään osallistumaan?

Peruutuksesta veloitamme 50 euroa.

Tervetuloa mukaan!

Vieritä ylös