Tasapainoinen koira -webinaari 19.10.2023

25.00

Webinaari pidetään 19.10.2023 klo 18-20. 
Luentotallenne on katsottavissa kaksi viikkoa live-luennon jälkeen.
Tuotetunnus (SKU): 105 Osasto:

Kuvaus

Tasapainoisen ja tyytyväisen koiran kanssa arki on helppoa ja mukavaa. Erilaisten työkalujen, rutiinien ja harjoitusten avulla voimme auttaa koiraa tasapainoisemmaksi ja sitä kautta tyytyväisemmäksi. Koiralla on tiettyjä lajityypillisiä perustarpeita, joita sen pitää saada toteuttaa, jotta se voi olla onnellinen koira. Sopiva määrä sopivanlaisia virikkeitä parantaa koiran hyvinvointia, ja virikkeitä tulisikin tarjota koiralle joka päivä.

Luennolla käsitellään myös keinoja koiran itsevarmuuden parantamiseen. Keinovalikoimasta löytyy varmasti jokaiselle koiralle jotakin sopivaa. Itsevarma koira kokee pärjäävänsä omassa arjessaan ja ympäristössään ja sen eteen kannattaa tehdä töitä ihan jokaisen koiran kanssa.
Luennoitsijan esittely:
Helmi Pesonen, Koiruuksien klubi
Luennon pitää Helmi Pesonen. Hän on opiskellut koira-alalla koirien koulutusohjaajaksi, ongelmakoirakouluttajaksi, Eläintenkouluttajaksi (ammattitutkinto Suomessa) ja lisäksi muun muassa Odiseen yliopistossa Belgiassa eläinten käyttäytymistä ja hyvinvointia. Työuraa koirien ja omistajien kanssa on kertynyt jo parikymmentä vuotta. Helmi ei kouluta kisakoiria valmennusmielessä, mutta ongelmien parissa hän auttaa koiran taustasta riippumatta. Helmin omat koirat ovat rescuetaustaisia kotikoiria.
Webinaari pidetään 19.10.2023 klo 18-20. 
Luentotallenne on katsottavissa kaksi viikkoa live-luennon jälkeen.
Vieritä ylös