Tilaus- ja toimitusehdot

Voimassaolo

Ehdot ovat voimassa 25.9.2023 alkaen.

Soveltamisala

Näitä sopimusehtoja noudatetaan Koiruuksien Klubi Oy:n (y-tunnus 2300026-5) asiakkaalle verkossa tarjoamissa palveluissa. Myymme verkossa palveluita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen.

Palvelun kuvaus

Koiruuksien Klubi Oy tarjoaa verkossa kursseja, webinaareja, live-tunteja ja henkilökohtaista neuvontaa. Koulutukset ovat internetissä WordPress-pohjaisessa koulutusympäristössä.

Tilaaminen ja hinnat

Verkkokursseille, webinaareihin ym. osallistuminen tapahtuu rekisteröitymällä ja tilaamalla kyseinen tuote Koiruuksien Klubi Oy:n verkkokaupan ostoskorin kautta. Tilaaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Palvelujen käyttö edellyttää, että asiakkaalla on käytössään internet-yhteys sekä tietokone tai nettiyhteyden mahdollistava mobiililaite.

Hinnat veloitetaan verkkokaupassa tilaushetkellä olevan hinnaston mukaisesti. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Hintoihin ei lisätä toimituskuluja. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Asiakkaalle lähetetty tilausvahvistus toimii maksutositteena, eikä muuta tositetta lähetetä. Tilausvahvistus on nähtävissä myös asiakkaan omalla tilillä Koiruuksien Klubin verkkokaupassa.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilauksen peruuttaminen

Asiakas saa verkkokurssin käyttöönsä välittömästi maksamisen jälkeen. Se tarkoittaa, että palvelun toimittaminen asiakkaalle on aloitettu asiakkaan suostumuksella sähköisesti ennen etämyyntiä koskevan 14 vuorokauden peruuttamisajan päättymistä. Tästä syystä 14 vuorokauden peruuttamisoikeus ei koske Koiruuksien Klubi Oy:n verkkokaupasta ostettuja verkkokursseja.

Tuotteet, joissa ei ole välittömästi avautuvaa kurssimateriaalia, kuten Teiskon kesäkurssit, kurssipaikka on mahdollista peruuttaa. Tällöin pidätämme palautettavasta maksusta 50 euron varausmaksun. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle. Jos kyseessä on esimerkiksi sairastuminen juuri ennen kurssin alkua, ota yhteyttä, niin katsotaan, voisiko osallistumisen esimerkiksi siirtää saman kurssin toiselle järjestämiskerralle.

Ongelmat palvelun käytössä

Mikäli Koiruuksien Klubi Oy:n verkkokaupan, verkkokurssien tai webinaarien käytössä ilmenee teknisiä tai muita ongelmia, asiakkaan tulee ottaa pikaisesti yhteys Koiruuksien Klubi Oy:öön (info@koiruuksienklubi.fi). Muut yhteystiedot ovat verkkokaupan Yhteystiedot -sivulla.

Maksupalveluntarjoaja

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Maksu pankkipainikkeilla

Käytössäsi ovat kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Säästöpankin, Oma Säästöpankin, POP Pankin, Aktian, Handelsbankenin, Ålandsbankenin ja S-Pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Paytrail Oyj. Se välittää maksusi verkkokauppiaalle.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, Mastercard-, Debit Mastercard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa – ja Mastercard SecureCode -todentamispalvelut. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Laskutusmaksutavat

Verkkokaupassamme on mahdollisuus valita laskutusmaksutavaksi joko OP Tililuotto, OP Lasku tai Jousto. Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

OP Tililuotto

OP Tililuoton tiedot ja kustannukset näet OP:n sivuilla.

Jousto
Jousto-lainaehdot. Lue lisää: jousto.com

OP Lasku
OP Laskun luottosopimuksen ehdot (.pdf)
OP Laskun tuoteseloste kuluttajalle (.pdf)

Lue lisää: Op Lasku

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavoista käytössämme ovat Pivo ja MobilePay. Ne ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Koiruuksien Klubi Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Tieto riidanratkaisuelimistä

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Vieritä ylös