Kynnet kuntoon

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
39,00 €
Aloita

Tällä kurssilla opetetaan koira nauttimaan kynsien hoidosta.

Tämä kurssi on tarkoitettu sinulle, jos koirasi ei pidä kynsien leikkaamisesta, joudut leikkaamaan kynnet väkisin, koira puree kynsiä leikatessa, koira pakenee paikalta nähdessään kynsisakset tai kynsien leikkaamista varten koira täytyy viedä eläinlääkärille. Kurssin tavoitteena on, että koira on rennosti kynsien leikkaamisen ajan ja säännöllisestä manikyyristä tulee mukavaa teille molemmille.

Kurssilla lähdetään tasolta, jossa koira tutustutetaan kynsisaksiin, viilaan tai trimmeriin ja tassujen koskettamiseen eli ihan niistä perusteista ja vaikeutetaan hiljalleen kohti kynsien leikkaamista tai viilaamista.

Kurssin ja sen harjoitukset on suunnitellut Helmi Pesonen, jolla on runsaasti sekä omakohtaista kokemusta että asiakaskokemuksia hoitotoimiin tottumattomien tai huonoja kokemuksia omaavien koirien käsittelyyn totuttamisesta. Tälle kurssille on valittu ne yleisimmin toimivat ja parhaiksi todetut tekniikat. 

Jos koirasi ei pidä kynsien leikkaamisen lisäksi muustakaan koskettamisesta, suosittelemme aloittamaan Kosketus kivaksi -kurssista.

Kurssi on suunniteltu niin, että harjoituksista nautitte sekä sinä että koirasi. Oppitunnit sisältävät videon tai videoita sekä kirjalliset ohjeet. Kurssi on käytettävissäsi kuusi kuukautta ostohetkestä.

Jos itsekseen harjoittelu epäilyttää, niin ota tueksi Käytöskonsultaatio verkossa, jossa voidaan harjoitella yhdessä. 

Iloisia harjoitushetkiä!

Vieritä ylös