Kouluttamista aloittelijoille

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
39,00
Aloita

Kouluttamista alkeilta alkaen.

Tämä kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat opettaa koirallesi asioita, mutta et oikein tiedä mistä lähteä liikkeellä. Tai ehkäpä koirasi ei tiedä miten aloittaa.

Kurssi sopii oikein hyvin esimerkiksi uuden rescuekoiran saavuttua kotiin. Kurssilla on huomioitu koirat, jotka eivät ole tottuneet harjoittelemaan ihmisen kanssa. Jos herkkujen syöminen kädestä ja kaikenlainen koskettaminen on koiralle hankalaa, niin suosittelemme myös Kosketus kivaksi -kurssia!

Kurssilla lähdetään liikkeelle pienestä teoriapaketista, jonka avulla harjoittelussa pääsee hyvin alkuun. Lisäksi kurssilla on helppoja harjoituksia, jotka kannustavat koiraa yrittämään ja tarjoamaan erilaisia asioita ja antavat ihmiselle mahdollisuuden harjoitella rennoin mielin. Näin opitte oppimaan yhdessä!

Kurssin ja sen harjoitukset on suunnitellut Helmi Pesonen, jolla on runsaasti sekä kouluttautumistaustaa, omakohtaista kokemusta koirien kanssa että asiakaskokemuksia koirien kanssa harjoittelusta. Tälle kurssille on valittu ne yleisimmin toimivat ja parhaiksi todetut tavat. 

Kurssi on suunniteltu niin, että harjoituksista nautitte sekä sinä että koirasi. Mukana on helpompia ja vaikeampia harjoituksia. 

Oppitunnit sisältävät videon tai videoita sekä kirjalliset ohjeet. Kurssi on käytettävissäsi kuusi kuukautta ostohetkestä.

Iloisia harjoitushetkiä!

Vieritä ylös