Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
120,00 €
Aloita

Käytöskonsultaatio

60 minuuttia

Käytöskonsultaatio 60 minuuttia -tuote sisältää 60 minuuttia henkilökohtaista neuvontaa koiran käytöshaasteissa. Keskustelu voidaan käydä verkossa Teamsin kautta tai puhelimitse.

Tämä tuote sopii hyvin vaikeidenkin haasteiden hoito-ohjeiden laatimiseen tai harjoittelun aloittamiseen. Halutessasi voit tilata tapaamisia myöhemmin lisää.

Käytöskonsultaatio on tarkoitettu haastavien tilanteiden ja käytöksien hoitamiseen ja ratkaisemiseen. Helmin kokemus koirien käytösongelmista on kattava ja erityisesti rescuekoirien haasteet ovat tuttuja.

Tyypillisiä Helmin hoitamia haasteita ovat erilaiset pelko-ongelmat, turhautumiseen liittyvät haasteet, yksinolon ongelmat ja erilaiset aggressiiviset käytökset. 

Halutessasi voit lähettää ennalta muutaman minuutin mittaisen videon koiran käytöksestä ja sähköpostitse ennakkotietoa koirastasi. Lisäksi tapaamisen jälkeen voit lähettää sekä kysymyksiä että kuulumisia. Sähköpostitse auttaminen sisältyy tämän tapaamisen hintaan.

Löydät ajanvarauskalenterin tilattuasi tuotteen. Voit varata ajan suoraan kalenterista tai sähköpostitse. Pyrimme siihen, että vapaita tapaamisaikoja on viimeistään kahden viikon päähän. Yleensä vapaita aikoja löytyy jo seuraavalle viikolle. Jos sopivaa aikaa esimerkiksi työvuorojen vuoksi ei löydy, niin ota yhteyttä sähköpostitse helmi@koiruuksienklubi.fi ja katsotaan sopiva aika.

Ota yhteyttä, jos et ole varma mikä tuote olisi teidän tilanteeseen paras vaihtoehto! Autamme mielellämme!

“Tuntuu että jokainen meistä on ihan huomattavan paljon rennompi ja tunnelma kotona on ihan eri. Varmasti myös ajan kanssa enenevissä määrin lisääntyy nämä asiat niin kuin puhuttiinkin. Ollaan ihan super kiitollisia sun avusta. Varmasti edelleen hakattaisiin päätä seinään ja oltaisiin vaan entistä stressaantuneempia, kun tilanne ei helpottaisi ilman näitä sun vinkkejä. Kiitos siitä mitä teet, teet ihan valtavan hienoa työtä!” – Ote Helmin saamasta palautteesta

Vieritä ylös