Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
70,00 €
Aloita

Käytöskonsultaatio

30 minuuttia

Käytöskonsultaatio 30 minuuttia -tuote sisältää 30 minuuttia henkilökohtaista neuvontaa koiran käytöshaasteissa. Keskustelu voidaan käydä verkossa Teamsin kautta tai puhelimitse.

Tämä tuote sopii hyvin yksittäisen haasteen hoito-ohjeiden laatimiseen tai harjoittelun aloittamiseen. Halutessasi voit tilata tapaamisia myöhemmin lisää.

Käytöskonsultaatio on tarkoitettu haastavien tilanteiden ja käytöksien hoitamiseen ja ratkaisemiseen. Helmin kokemus koirien käytösongelmista on kattava ja erityisesti rescuekoirien haasteet ovat tuttuja.

Tyypillisiä Helmin hoitamia haasteita ovat erilaiset pelko-ongelmat, turhautumiseen liittyvät haasteet, yksinolon ongelmat ja erilaiset aggressiiviset käytökset. 

Halutessasi voit lähettää ennalta muutaman minuutin mittaisen videon koiran käytöksestä ja sähköpostitse ennakkotietoa koirastasi. Lisäksi tapaamisen jälkeen voit lähettää sekä kysymyksiä että kuulumisia. Sähköpostitse auttaminen sisältyy tämän tapaamisen hintaan.

Löydät ajanvarauskalenterin tilattuasi tuotteen. Voit varata ajan suoraan kalenterista tai sähköpostitse. Pyrimme siihen, että vapaita tapaamisaikoja on viimeistään kahden viikon päähän. Yleensä vapaita aikoja löytyy jo seuraavalle viikolle. Jos sopivaa aikaa esimerkiksi työvuorojen vuoksi ei löydy, niin ota yhteyttä sähköpostitse helmi@koiruuksienklubi.fi ja katsotaan sopiva aika.

Ota yhteyttä, jos et ole varma mikä tuote olisi teidän tilanteeseen paras vaihtoehto! Autamme mielellämme!

Vieritä ylös