Kategoria Live-tunnit ja videovalmennukset

 • Mörköjä rappukäytävässä -äänisiedätyskurssi

  8 Oppitunnit kategorioissa 49,00

  * Kurssi on alkanut ja ilmoittautuminen päättynyt!* Mörköjä rappukäytävässä -äänisiedätyskurssi on verkkokurssi, jossa neljän viikon ajan totutetaan ja siedätetään koiraa asunnon ulkopuolelta tuleviin ääniin. Joka viikko kurssilla aukeaa harjoittelun seuraava vaihe, joka on ohjeistettu videolla ja tekstinä. Ryhmä aloittaa 13.8.2018.

 • Minun koirani -verkkokurssi

  4 Oppitunnit kategorioissa 79,00

  Millainen on sinun koirasi? Minun koirani -verkkokurssilla tutustutaan omaan koiraan erilaisten harjoitusten ja tarkkailutehtävien avulla. Kurssi alkaa 17.9.2018!

 • Koiruuksien kynsikurssin tehoryhmä

  0 Oppitunnit kategorioissa 49,00

  koiran kynsien leikkaaminen, koiruuksien klubi

  Koiruuksien kynsikurssin tehoryhmä on verkkokurssi, jossa neljän viikon ajan totutetaan ja siedätetään koiraa ja omistajaa koiran kynsien leikkaamiseen. Joka viikko kurssilla aukeaa harjoittelun seuraava vaihe, joka on ohjeistettu videolla ja tekstinä. Kurssi alkaa 8.10.2018!

 • Rennompi vuodenvaihde -äänisiedätyskurssi

  0 Oppitunnit kategorioissa 49,00

  * Kurssi alkaa 5.11.2018! * Jännittääkö koirasi rakettien pauketta? Saako rakettien ujellukset koirasi liimautumaan sängyn alle? Onko vuodenvaihde yksinkertaisesti kauheaa? Meillä on kaksi kuukautta aikaa muuttaa koirasi mielipidettä rakettien paukkeeseen, ujellukseen, poksahduksiin ja muihin erikoisiin ääniin.