Kurssikategoria: Live-tunnit ja videovalmennukset

 • Eroahdistuskurssi

  • Eroahdistuskurssi - 149,00

  *Aloita harjoittelu samantien!* Ulvooko koirasi yksin jäätyään? Onko työpäivän aikana koira pyrkinyt oven läpi perääsi? Onko koiran yksinolo vaikeaa koirallesi, sinulle ja naapureille? Eroahdistuskurssin tavoitteena on ymmärtää syy koirasi yksinolon ongelmiin sekä löytää koirallesi sopivat tukihoidot, rutiinit ja harjoitukset yksinolo-ongelman hoitamiseen.

 • Kiihtymyksestä kommunikointiin -valmennus

  • Kiihtymyksestä kommunikointiin -valmennus - 199,00

  Tuntuuko koirasi etsivän ulkona asioita, joihin voisi reagoida haukkumalla tai kiihtymällä? Onko lenkkeily raskasta ja stressaavaa teille molemmille? Onko oma turhautuminen, ärtymys tai häpeä esteenä onnistumisille? Olemme yhdistäneet voimat ja osaamisen mielenhallinnan asiantuntija Satu Ojalan kanssa, jotta saat keinoja oman kehon ja mielen rauhoittamiseen sekä ohjeet koiran kanssa harjoitteluun. 

 • Ruokinnan vaikutus suolistoon ja käyttäytymiseen

  • Ruokinnan vaikutus suolistoon ja käyttäytymiseen - 129,00

  *Luentosarja alkaa 1.9.2022*  Ruokinnan vaikutus suolistoon ja käyttäytymiseen -luentosarja vastaa muun muassa kysymyksiin siitä, miten ruokavalio vaikuttaa käyttäytymiseen, mitä vaikutuksia suolistolla on käyttäytymiseen ja mitä käyttäytymistarpeita koirilla on ruokaan liittyen.

 • Reaktiivisten koirien tehokurssi 31.10.-27.11.2022

  • Reaktiivisten koirien tehokurssi 31.10.-27.11.2022 - 49,00

  * Kurssi alkaa 31.10.2022! *  Tuntuuko koirasi etsivän asioita, joihin voisi reagoida haukkumalla tai kiihtymällä? Onko lenkkeily raskasta ja stressaavaa? Reaktiivisten koirien tehoryhmän tavoitteena on löytää sopivat keinot oman koiran stressitason laskemiseen, rentoutumiseen sisällä ja ulkona sekä tehdä hihnakävelyistä rentoja ja mukavia sinulle ja koirallesi.

 • Vieraat tutuksi turvallisesti 31.10.-27.11.2022

  • Vieraat tutuksi turvallisesti 31.10.-27.11.2022 - 49,00

  *Kurssi alkaa 31.10.2022* Haukutaanko teillä vieraat pystyyn eteisessä? Vai napsiiko koira vieraita, kun vieraat liikkuvat asunnossa? Vai eikö teillä käy enää vieraita, mutta olisi kiva, jos kävisi? Vieraat tutuksi turvallisesti -kurssin tavoitteena on ymmärtää syy koirasi käytökselle, löytää koirallesi sopivat ja turvalliset toimintatavat ja harjoitukset vieraisiin tutustuttaessa. Kurssi on verkkokurssi, jossa opetetaan koiraa tutustumaan vieraisiin rauhallisesti, ottamaan etäisyyttä vieraista tarvittaessa ja rentoutumaan vierailujen aikana.