Kategoria Kurssit Teiskossa

 • Helmin eläinhoitolan vuorokausi

  0 Oppitunnit kategorioissa 40,00

  Helmin eläinhoitola on kotihoitopaikka myös haastavammille koirille ja kissoille.

 • Helmin eläinhoitolan viikonloppu

  0 Oppitunnit kategorioissa 100,00

  Helmin eläinhoitola sijaitsee Tampereen Teiskossa. Paikka on aivan maaseutua, eikä naapureita ole lähettyvillä. Eläinhoitola on kotihoitoa eli hoidossa ole koira tai kissa elää kanssani normaalia arkea kodissani.

 • Murkkuikäisten koirien hermoleiri 29.6.-1.7.

  1 Oppitunnit kategorioissa

  *Ryhmä täynnä!* Murkkuikäisten koirien hermoleiri järjestetään Tampereen Teiskossa 29.6.-1.7.2018. Tavoitteena on löytää omalle murrosikäiselle koiralle sopivia tehtäviä ja harjoituksia, joilla kasvattaa koirasta tasapainoinen ja hyvinvoiva aikuinen.

 • Minun koirani 15.-17.6.2018

  1 Oppitunnit kategorioissa 150,00

  * Ryhmä on täynnä, mutta voit ilmoittautua mahdollisen peruutuspaikan varalta sähköpostitse* Minun koirani -kurssi järjestetään Tampereen Teiskossa. Tavoitteena on löytää omasta koirasta uusia puolia ja oppia oman koiran kommunikoinnista erilaisten tehtävien ja harjoitusten avulla. Kouluttaja auttaa koiran ja omistajan yhteistyön kehittämisessä.

 • Minun koirani 20.-22.7.2018

  1 Oppitunnit kategorioissa 150,00

  Minun koirani -kurssi järjestetään Tampereen Teiskossa 20.-22.7.2018. Minun koirani -kurssilla käydään teoriaosuuksissa läpi muun muassa koirien kommunikointia. Harjoituksissa tehdään sekä kaikille yhteisiä että jokaiselle koiralle erikseen suunniteltuja treenejä.

 • Minun koirani 27.-29.7.2018

  1 Oppitunnit kategorioissa

  *Kurssin kaikki paikat on varattu! *Minun koirani -kurssi järjestetään Tampereen Teiskossa. Tavoitteena on löytää omasta koirasta uusia puolia ja oppia oman koiran kommunikoinnista erilaisten tehtävien ja harjoitusten avulla. Kouluttaja auttaa koiran ja omistajan yhteistyön kehittämisessä.

 • Minun koirani 10.-12.8.2018

  1 Oppitunnit kategorioissa

  *Ryhmä täynnä!* Minun koirani -kurssi järjestetään Tampereen Teiskossa. Tavoitteena on löytää omasta koirasta uusia puolia ja oppia oman koiran kommunikoinnista erilaisten tehtävien ja harjoitusten avulla. Kouluttaja auttaa koiran ja omistajan yhteistyön kehittämisessä.

 • Epävarman koiran itsetunnon kohotuskurssi 24.-26.8.2018

  1 Oppitunnit kategorioissa 150,00

  Epävarman koiran itsetunnon kohotuskurssi -kurssi järjestetään Tampereen Teiskossa elokuussa 2018. Tavoitteena on oppia oman huomaamaan oman koiran epävarmuus ajoissa ja löytää tapoja kehittää oman koiran itseluottamusta erilaisten tehtävien ja harjoitusten avulla.