Kurssit

 • Minun koirani -webinaari

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  Minun koirani -webinaari on sinulle, joka olet kiinnostunut koirasi hyvinvoinnista. Webinaarissa kerrotaan ensin perustietoa koiran hyvinvoinnista, mutta pääpaino on hyvinvoinnin osa-alueiden tarkastelussa yksilöiden näkökulmasta. Mikä saa sinun koirasi voimaan paremmin?

 • Kuinka kohtaan epävarman koiran

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  koirakursseja verkossa, koiruuksien klubi

  Kuinka kohtaan epävarman koiran -webinaari on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa koiran käyttäytyminen. Tässä maksuttomassa webinaarissa käsittelemme epävarman koiran eleitä ja turvallisia lähestymistapoja, joilla epävarma koira kokee olonsa luottavaiseksi ja saa positiivisia kokemuksia ihmisistä. Webinaari pidetään sunnuntaina 28.1.2018 klo 18:00-19:30. Se on pääsymaksuton.

 • Ohitustreenit Pyynikillä

  0 Oppitunnit kategorioissa

  Ohitustreenit Pyynikillä on pidetty! Mahdollisesti jatkoa tiedossa keväällä tai kesällä 2018.

 • Epävarman koiran itsetunnon kohotuskurssi 24.-26.8.2018

  1 Oppitunnit kategorioissa 150,00

  Epävarman koiran itsetunnon kohotuskurssi -kurssi järjestetään Tampereen Teiskossa elokuussa 2018. Tavoitteena on oppia oman huomaamaan oman koiran epävarmuus ajoissa ja löytää tapoja kehittää oman koiran itseluottamusta erilaisten tehtävien ja harjoitusten avulla.

 • Minun koirani 10.-12.8.2018

  1 Oppitunnit kategorioissa 150,00

  *Yksi vapaa paikka jäljellä tässä ryhmässä!* Minun koirani -kurssi järjestetään Tampereen Teiskossa. Tavoitteena on löytää omasta koirasta uusia puolia ja oppia oman koiran kommunikoinnista erilaisten tehtävien ja harjoitusten avulla. Kouluttaja auttaa koiran ja omistajan yhteistyön kehittämisessä.

 • Minun koirani 27.-29.7.2018

  1 Oppitunnit kategorioissa 150,00

  * Enää YKSI vapaata paikkaa jäljellä tässä ryhmässä! *Minun koirani -kurssi järjestetään Tampereen Teiskossa. Tavoitteena on löytää omasta koirasta uusia puolia ja oppia oman koiran kommunikoinnista erilaisten tehtävien ja harjoitusten avulla. Kouluttaja auttaa koiran ja omistajan yhteistyön kehittämisessä.

 • Pelotonta arkea 20.-22.7.2018

  1 Oppitunnit kategorioissa 150,00

  Pelotonta arkea -kurssi järjestetään Tampereen Teiskossa 20.-22.7.2018. Pelotonta arkea -kurssilla käydään teoriaosuuksissa läpi pelkoja ja niiden hoitamista. Harjoituksissa jokaisen koiran kanssa lähdetään hoitamaan yhtä koiran peloista, joka on valittu yhdessä omistajan kanssa. Viikonloppuna tehdään välillä muutakin, jotta koirat jaksavat edetä ja saavat riittävästi taukoja.

 • Minun koirani 15.-17.6.2018

  1 Oppitunnit kategorioissa 150,00

  Minun koirani -kurssi järjestetään Tampereen Teiskossa. Tavoitteena on löytää omasta koirasta uusia puolia ja oppia oman koiran kommunikoinnista erilaisten tehtävien ja harjoitusten avulla. Kouluttaja auttaa koiran ja omistajan yhteistyön kehittämisessä.

 • Murkkuikäisten koirien hermoleiri 29.6.-1.7.

  1 Oppitunnit kategorioissa 150,00

  Murkkuikäisten koirien hermoleiri järjestetään Tampereen Teiskossa 29.6.-1.7.2018. Tavoitteena on löytää omalle murrosikäiselle koiralle sopivia tehtäviä ja harjoituksia, joilla kasvattaa koirasta tasapainoinen ja hyvinvoiva aikuinen.

 • Sennuleiri

  1 Oppitunnit kategorioissa 150,00

  Sennuleiri järjestetään Tampereen Teiskossa 8.-10.6.2018. Tavoitteena on tarjota mukavaa puuhaa omalle seniorikoiralle ja samalla oppia tarkkailemaan omaa koiraa, jotta vanhuusiän vaivat ja muutokset huomaisi mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

 • Epävarman koiran itsetunnon kohotuskurssi 18.-20.5.2018

  1 Oppitunnit kategorioissa 150,00

  *Kaksi vapaata paikkaa tässä ryhmässä!* Epävarman koiran itsetunnon kohotuskurssi -kurssi järjestetään Tampereen Teiskossa toukokuussa 2018. Tavoitteena on oppia huomaamaan oman koiran epävarmuus ajoissa ja löytää tapoja kehittää oman koiran itseluottamusta erilaisten tehtävien ja harjoitusten avulla.

 • Minun koirani 11.-13.5.2018

  1 Oppitunnit kategorioissa

  *Ryhmä täynnä!* Minun koirani -kurssi on sinulle, joka haluat tietää enemmän koirastasi ja oppia koirasi kyvyistä ja kommunikoinnista lisää. Teemme tehtäviä ja harjoituksia vuorotellen ja samalla pääset näkemään erilaisia koiria, työskentelytapoja, koiran ja omistajan suhteita ja pitämään hauskaa koirasi kanssa maaseudun rauhassa.

 • Käytösterapiassa: koirani rähjää

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  Käytösterapiassa: koirani rähjää -webinaari kertoo hihna- ja ohitusongelmien hoitamisesta esimerkkikoirakon avulla ja samalla avaa käytösterapian maailmaa. Webinaari on maksuton ja avoin kaikille.

 • Vanhan koiran käyttäytyminen

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  Vanhan koiran käyttäytyminen -webinaarissa käsitellään iän mukanaan tuomia ongelmia käyttäytymisessä. Miksi koira ei nuku enää öisin tai on alkanut ulvoa? Yksinolo ei sujukaan, vaikka viimeiset 12 vuotta koira on ollut rennosti yksin päivisin. Murinaa alkaa esiintyä hoitotoimissa ja sisäsiisteyskin ailahtelee. Webinaari pidetään sunnuntaina 24.9.2017 klo 18:00-19:30. Tervetuloa kuuntelemaan vanhan koiran käyttäytymiseen vaikuttavista asioista!

 • Ihana, kamala murrosikäinen koira

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  Ihana, kamala murrosikäinen koira -webinaari on ilmainen verkkoluento koirien omistajille. Luennolla käsitellään koiran murrosiän vaikutuksia käytökseen ja miten käytöstä voisi muuttaa tai edes vähän helpottaa. Webinaari pidetään sunnuntaina 27.8.2017 klo 18:00-19:30.

 • Käytösterapia Pirkanmaa

  1 Oppitunnit kategorioissa 180,00

  Tämä tuote on tarkoitettu Pirkanmaalla asuville käytösterapia-asiakkaille. Käytösterapia toteutetaan kotikäyntinä Pirkanmaan alueella.

 • Helmin eläinhoitolan viikonloppu

  0 Oppitunnit kategorioissa 100,00

  Helmin eläinhoitola sijaitsee Tampereen Teiskossa. Paikka on aivan maaseutua, eikä naapureita ole lähettyvillä. Eläinhoitola on kotihoitoa eli hoidossa ole koira tai kissa elää kanssani normaalia arkea kodissani.

 • Helmin eläinhoitolan vuorokausi

  0 Oppitunnit kategorioissa 40,00

  Helmin eläinhoitola on kotihoitopaikka myös haastavammille koirille ja kissoille.

 • Stressi - onko se pahasta ja miten siitä pääsee eroon?

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  Miten erottaa hyvä ja tärkeä stressi siitä pitkittyneestä ja pahasta stressistä? Miten stressi vaikuttaa koiran hyvinvointiin?

 • Kissakurssin testiympäristö *EI MYYNNISSÄ*

  12 Oppitunnit kategorioissa 0,00

 • Kissan käytöskonsultaatio

  1 Oppitunnit kategorioissa 25,00

  Kissan käytöskonsultaatiossa varmistamme kissasi hyvinvointiin vaikuttavien asioiden nykytilan ja muutamme kissan ja omistajan arkea mielenkiintoisemmaksi ja kissamaisemmaksi.

 • Koiruuksien kynsikurssi

  7 Oppitunnit kategorioissa 39,00

  koiran kynsien leikkaaminen, koiruuksien klubi

  Miten saada koiran kynnet leikattua niin että se mukavaa koiralle ja omistajalle? Koiruuksien kynsikurssilla on ohjeet ja harjoitukset tilanteisiin, joissa koiran kynsien leikkaaminen on hankalaa. Harjoituksilla muutat koiran kynsien leikkaamisen kivaksi!

 • Apua, koiramme pelkää yhtä meistä

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  Webinaarissa käsitellään syitä koirien perheenjäseniin kohdistuviin pelkoihin ja keinoja, miten muuttaa tilannetta. Apua, koiramme pelkää yhtä meistä -webinaari pidetään sunnuntaina 12.3. klo 18:00-19:30. Webinaari on katsottavissa tallenteena 13.3. alkaen. Ei pääsymaksua.

 • Koirien pienet eleet ja niiden valtava voima

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  Haukotteleeko koirasi kummallisissa tilanteissa? Näyttääkö koirasi siltä, että sitä hävettää? Tule kuuntelemaan mistä näissä koirien käyttämissä pienissä eleissä on kyse ja mitä niille oikein pitäisi tehdä. Webinaari pidetään 5.2. klo 18:00-19:30. Sen voi kuunnella tallenteena 6.2. alkaen.

 • Käytöskonsultaatio verkossa

  10 Oppitunnit kategorioissa 109,00

  Käytöskonsultaatio on tarkoitettu haastavien tilanteiden ja käytöksien hoitamiseen ja ratkaisemiseen.

 • Hihnakäytöksen- ja ohitusten ryhmäkurssi

  0 Oppitunnit kategorioissa 179,00

  koiruuksien hihna- ja ohituskurssi, koiruuksien klubi

  Onko koirasi liian innostunut aivan kaikesta muusta paitsi sinusta ulkoillessa? Pelkääkö koirasi ulkona erilaisia asioita? Vai kiihtyykö koira ja nostaa hirveän metakan, kun jossain edes vilahtaa jotain? Vai meinaako olkapää irrota, kun koira vetää hihnassa? Jos vastasit yhteenkin kohtaan kyllä, niin tämä kurssi on sinulle!

 • Koiruuksien käsikirja

  15 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  koirakursseja verkossa, koiruuksien klubi

  Rekisteröitymällä Koiruuksien Klubiin saat tämän tietopaketin ilmaiseksi. Koiruuksien käsikirjaan on koottu mielenkiintoista koiratietoa aina kommunikoinnista ja käyttäytymisestä kouluttamiseen asti.

 • Koiruuksien arkitottis

  21 Oppitunnit kategorioissa 25,00

  arkitottelevaisuus, miten kouluttaa koiraa, koiruuksien klubi

  Arkitottiskurssimme selkeiden harjoitusohjeiden avulla pystyt opettamaan koirallesi arjen perustaidot. Samalla, kun koira oppii tärkeitä taitoja, opit itse kouluttamisen tekniikkaa.

 • Kulkurista kotikoiraksi

  23 Oppitunnit kategorioissa 19,00

  kulkurista kotikoiraksi, rescuekoira, koiruuksien klubi

  Kodinvaihtaja- ja rescue-koirien uusille kodeille tarkoitettu Kulkurista kotikoiraksi -kurssi on suunniteltu yhdessä Rescueyhdistys Kulkurit ry:n kanssa. Se on tarkoitettu koiran tuloon valmistautumisen avuksi sekä koiran saavuttua alkuvaiheen tueksi.

 • Koiruuksien hihna- ja ohituskurssi

  52 Oppitunnit kategorioissa 59,00

  koiruuksien hihna- ja ohituskurssi, koiruuksien klubi

  Remmirähjille, sinkoilijoille, intopiukeille ja satamahinaajille tarkoitetulta Koiruuksien hihna- ja ohituskurssilta saat harjoitusohjeet, joiden avulla ulkoilusta tulee mukavaa.

 • Pentukoiruuden tietopaketti

  28 Oppitunnit kategorioissa 19,00

  pentukurssi verkossa, miten kouluttaa pentua, koiruuksien klubi

  Pentukoiruuden tietopaketin luentojen, ohjeiden ja vinkkien avulla saat pentuarjen rullaamaan ja selvität tyypilliset karikot.

 • Live-tunnit *Tunnit toistaiseksi tauolla*

  3 Oppitunnit kategorioissa 79,00

  *Live-tunnit toistaiseksi tauolla* Live-tunnit ja verkkovalmennukset ovat toistaiseksi tauolla. Kerromme niiden jatkumisesta verkkokaupassa, uutiskirjeessä ja facebookissa! Live-tunneilla harjoitellaan verkossa pienryhmissä web-kameroiden avulla. Harjoittelet siis koirasi kanssa kotona, mutta kouluttaja ohjaa ja neuvoo teitä kuin olisi vieressä.

 • Hajuerottelu

  22 Oppitunnit kategorioissa 39,00

  hajuerottelu, harrastamaan koiran kanssa, koiruuksien klubi

  Hajuerottelun alkeiskurssilla opetetaan koiralle ilmaisukäytös ja harjoitellaan purkkiradalla.

 • Esine-etsintä

  17 Oppitunnit kategorioissa 39,00

  esine-etsintä, harrastamaan koiran kanssa, koiruuksien klubi

  Peruskurssilla opetetaan koira ilmaisemaan ja etsimään nimetty esine pyynnöstä. Kurssi on suunniteltu kotikoirille, joille esine-etsintä sopii hyvin arjen hyödyksi ja huviksi.

 • Noutaminen

  19 Oppitunnit kategorioissa 39,00

  Peruskurssilla opetetaan koira noutamaan nimetty esine pyynnöstä. Noutamiskurssin tavoitteena ei ole kisaliike, vaan koiran aktivointi, hauskanpito ja arkisten askareiden opettaminen koiralle.

 • Kulman ratsastus ja asettaminen

  9 Oppitunnit kategorioissa 17,50

  ratsastusharjoituksia verkossa, kulman ratsastus ja asettaminen

  Kulman ratsastus ja asettaminen -kurssilla harjoitellaan hevosen asettamista, suoristamista ja reitin tarkkaa ratsastamista.

 • Ympyräharjoitus

  9 Oppitunnit kategorioissa 17,50

  ratsastusharjoituksia verkossa

  Harjoituksessa jumpataan hevosta pienentämällä ja suurentamalla ympyrää.

 • Pohkeenväistö

  10 Oppitunnit kategorioissa 17,50

  ratsastusharjoituksia verkossa

  Kurssilla harjoitellaan pohkeenväistöä, suoristamista sekä reitin tarkkaa ratsastamista.

 • Kolmikaarinen kiemura

  9 Oppitunnit kategorioissa 17,50

  ratsastusharjoituksia verkossa, kolmikaarinen kiemura

  Tällä kurssilla harjoittelemme Kolmikaarisen kiemurauran avulla hevosen asetusta, taivutusta ja suoristusta.

 • Siirtymiset

  9 Oppitunnit kategorioissa 17,50

  ratsastusharjoituksia verkossa

  Siirtymiset -kurssilla harjoitellaan siirtymisiä askellajista toiseen ja askellajin sisällä.