Kurssit

 • Tasapainoinen ja tyytyväinen

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  *Webinaari pidetään 29.8.2019!* Tasapainoinen ja tyytyväinen -webinaari on maksuton ja kaikille avoin. Webinaarissa käsitellään työkaluja koiran auttamiseksi tasapainoiseksi ja tyytyväiseksi.

 • Luottamus kuntoon 2.-29.9.2019

  0 Oppitunnit kategorioissa 49,00

  *Kurssi alkaa 2.9.2019* Luottamus kuntoon on verkkokurssi, jossa neljän viikon ajan tutustutaan omaan koiraan ja lisätään luottamus sinun ja koirasi välillä. Joka viikko kurssilla aukeaa harjoittelun seuraava vaihe, joka on ohjeistettu videolla ja tekstinä.

 • Iloisten ohitusten tehokurssi 2.-29.9.2019

  0 Oppitunnit kategorioissa 49,00

  *Kurssi alkaa 2.9.2019!* Iloisten ohitusten tehokurssi on verkkokurssi, jossa neljän viikon ajan opetetaan koiraa ohittamaan rennosti ja iloisella mielellä. Joka viikko kurssilla aukeaa harjoittelun seuraava vaihe, joka on ohjeistettu videolla ja tekstinä.

 • Mörköjä rappukäytävässä -äänisiedätyskurssi 5.8.-1.9.2019

  6 Oppitunnit kategorioissa 49,00

  * Kurssi alkanut 5.8.2019 ja ilmoittautuminen päättynyt!* Mörköjä rappukäytävässä -äänisiedätyskurssi on verkkokurssi, jossa neljän viikon ajan totutetaan ja siedätetään koiraa asunnon ulkopuolelta tuleviin ääniin. Joka viikko kurssilla aukeaa harjoittelun seuraava vaihe, joka on ohjeistettu videolla ja tekstinä.

 • Rennon hihnakävelyn tehokurssi 5.8.-1.9.2019

  5 Oppitunnit kategorioissa 49,00

  * Kurssi alkanut 5.8.2019 ja ilmoittautuminen päättynyt * Rennon hihnakävelyn tehokurssi on verkkokurssi, jossa neljän viikon ajan opetetaan koiraa kulkemaan lähelläsi ja opetetaan sinua rentoutumaan ja opettamaan koirasi haluamaan kulkea lähelläsi. Joka viikko kurssilla aukeaa harjoittelun seuraava vaihe, joka on ohjeistettu videolla ja tekstinä.

 • Miksi koirani haukkuu?

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  *Nauhoite katsottavissa!* Miksi koirani haukkuu? -webinaari on maksuton ja kaikille avoin. Webinaarissa käsitellään syitä, joiden vuoksi koirat haukkuvat. Webinaari pidettiin tiistaina 30.4.2019 klo 18:00-19:30.

 • Miksi koirani pelkää erilaisia paikkoja?

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  * Nauhoite katsottavissa* Miksi koirani pelkää erilaisia paikkoja? -webinaari on maksuton ja kaikille avoin. Webinaarissa käsitellään syitä, joiden vuoksi koira ei kiertää eläinlääkäriaseman kauempaa, kieltäytyy tulemasta kurssipaikkaan tai nousemasta ratikkaan. Webinaari pidettiin keskiviikkona 27.3.2019 klo 18:00-19:30.

 • Klubilaisuus kevät 2019

  47 Oppitunnit kategorioissa 49,00

  Klubilaisuus on sinulle, jos kaipaat kivaa puuhaa koirasi kanssa ja haluat harjoitella silloin kun sinulle ja koirallesi parhaiten sopii.

 • Miksi koirani rähjää muille koirille?

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  *Nauhoite on katsottavissa!* Miksi koirani rähjää muille koirille? -webinaari on maksuton ja kaikille avoin. Webinaari järjestettiin keskiviikkona 27.2.2019.

 • Miksi koirani ei tule toimeen vieraiden ihmisten kanssa?

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  *Nauhoite on katsottavissa!* Miksi koirani ei tule toimeen vieraiden ihmisten kanssa? -webinaari on maksuton ja kaikille avoin. Webinaarissa käsitellään syitä, joiden vuoksi koira ei tule toimeen vieraiden kanssa sekä miten tunnistaa eri syitä. Webinaari pidettiin keskiviikkona 30.1.2019 klo 18:00-19:30. 

 • Koiruuksien Klubilaisuus tammikuu 2019

  5 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  * Tule kokeilemaan maksutta tammikuun 2019 ajan! * Klubilaisuus sopii erityisen hyvin sinulle ja koirallesi, jos tykkään puuhata koirasi kanssa kotioloissa ja olet kiinnostunut koirien käyttäytymisestä.

 • Johtajuusmyyteistä tasapainoiseen arkeen

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  *Nauhoite on katsottavissa!* Johtajuusmyyteistä tasapainoiseen arkeen -webinaari käsittelee johtajuusmyyttejä uuden tiedon valossa, mutta myös kertoo, mistä myytit ovat lähteneet liikkeelle. Webinaari on maksuton! Webinaari pidettiin sunnuntaina 23.9.2018 klo 18:00-19:30. 

 • Täydellisen epätäydellinen koirani

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  *Nauhoite on katsottavissa!* Täydellisen epätäydellinen koirani -webinaari käsittelee koiran ja omistajan suhdetta. Puhutaan täydellisistä koirista ja niiden tunnusmerkeistä.  Webinaari pidettiin keskiviikkona 8.8.2018 klo 18:00-19:30. Se on pääsymaksuton. Jos mietityttää, että miten lähteä liikkeelle suhteen rakentamisessa tai parantamisessa oman koiran kanssa, niin tästä webinaarista on hyvä lähteä liikkeelle. 

 • Minun koirani -verkkokurssi

  11 Oppitunnit 79,00

  Millainen on sinun koirasi? Minun koirani -verkkokurssilla tutustutaan omaan koiraan erilaisten harjoitusten ja tarkkailutehtävien avulla. Kurssi alkoi 17.9.2018!

 • Rennon hihnakävelyn tehokurssi

  7 Oppitunnit 49,00

  Rennon hihnakävelyn tehokurssi on verkkokurssi, jossa neljän viikon ajan opetetaan koiraa kulkemaan lähelläsi ja opetetaan sinua rentoutumaan ja opettamaan koirasi haluamaan kulkea lähelläsi. Joka viikko kurssilla aukeaa harjoittelun seuraava vaihe, joka on ohjeistettu videolla ja tekstinä.

 • Mörköjä rappukäytävässä -äänisiedätyskurssi

  8 Oppitunnit 49,00

  * Kurssi on alkanut ja ilmoittautuminen päättynyt!* Mörköjä rappukäytävässä -äänisiedätyskurssi on verkkokurssi, jossa neljän viikon ajan totutetaan ja siedätetään koiraa asunnon ulkopuolelta tuleviin ääniin. Joka viikko kurssilla aukeaa harjoittelun seuraava vaihe, joka on ohjeistettu videolla ja tekstinä. Ryhmä aloittaa 13.8.2018.

 • Arkuus ja aggressiivisuus -webinaari

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  *Nauhoite on katsottavissa!* Arkuus ja aggressiivisuus -webinaari sopii jokaiselle koiranomistajalle. Erityisesti toki arkojen tai aggressiivisesti käyttäytyvien koirien omistajille. Webinaari järjestettiin 19.6.2018 ja se on maksuton! Tervetuloa!

 • Antaa koiran kertoa

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  *Nauhoite on katsottavissa!* Antaa koiran kertoa -luento pidetään verkossa ja se on maksuton! Jos päätät katsoa yhden luennon, katso tämä.

 • Minun koirani -webinaari

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  *Nauhoite on katsottavissa!* Minun koirani -webinaari on sinulle, joka olet kiinnostunut koirasi hyvinvoinnista. Webinaarissa kerrotaan ensin perustietoa koiran hyvinvoinnista, mutta pääpaino on hyvinvoinnin osa-alueiden tarkastelussa yksilöiden näkökulmasta. Mikä saa sinun koirasi voimaan paremmin?

 • Kuinka kohtaan epävarman koiran

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  koirakursseja verkossa, koiruuksien klubi

  *Nauhoite on katsottavissa!* Kuinka kohtaan epävarman koiran -webinaari on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa koiran käyttäytyminen. Tässä maksuttomassa webinaarissa käsittelemme epävarman koiran eleitä ja turvallisia lähestymistapoja, joilla epävarma koira kokee olonsa luottavaiseksi ja saa positiivisia kokemuksia ihmisistä. Webinaari pidettiin sunnuntaina 28.1.2018 klo 18:00-19:30. Se on pääsymaksuton.

 • Minun koirani 23.-25.8.2019

  1 Oppitunnit kategorioissa 150,00

  *Peruutuspaikka vapautunut!* Minun koirani -kurssi on sinulle, joka haluat tietää enemmän koirastasi ja oppia koirasi kyvyistä ja kommunikoinnista lisää. Teemme tehtäviä ja harjoituksia vuorotellen ja samalla pääset näkemään erilaisia koiria, työskentelytapoja, koiran ja omistajan suhteita ja pitämään hauskaa koirasi kanssa maaseudun rauhassa.

 • Käytösterapiassa: koirani rähjää

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  *Nauhoite on katsottavissa!* Käytösterapiassa: koirani rähjää -webinaari kertoo hihna- ja ohitusongelmien hoitamisesta esimerkkikoirakon avulla ja samalla avaa käytösterapian maailmaa. Webinaari on maksuton ja avoin kaikille.

 • Vanhan koiran käyttäytyminen

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  *Nauhoite on katsottavissa!* Vanhan koiran käyttäytyminen -webinaarissa käsitellään iän mukanaan tuomia ongelmia käyttäytymisessä. Miksi koira ei nuku enää öisin tai on alkanut ulvoa? Yksinolo ei sujukaan, vaikka viimeiset 12 vuotta koira on ollut rennosti yksin päivisin. Murinaa alkaa esiintyä hoitotoimissa ja sisäsiisteyskin ailahtelee. Webinaari pidettiin sunnuntaina 24.9.2017 klo 18:00-19:30. Tervetuloa kuuntelemaan nauhoitetta vanhan koiran käyttäytymiseen vaikuttavista asioista!

 • Ihana, kamala murrosikäinen koira

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  *Nauhoite on katsottavissa!* Ihana, kamala murrosikäinen koira -webinaari on ilmainen verkkoluento koirien omistajille. Luennolla käsitellään koiran murrosiän vaikutuksia käytökseen ja miten käytöstä voisi muuttaa tai edes vähän helpottaa. Webinaari pidettiin sunnuntaina 27.8.2017 klo 18:00-19:30.

 • Käytösterapia (kotikäynti)

  1 Oppitunnit kategorioissa 180,00

  Tämä tuote on tarkoitettu kotikäyntinä tehtävään käytösterapiatapaamiseen. Kysythän lisää ja sovitaan tapaamisaika!

 • Helmin eläinhoitolan viikonloppu

  0 Oppitunnit kategorioissa 100,00

  Helmin eläinhoitola sijaitsee Tampereen Teiskossa. Paikka on aivan maaseutua, eikä naapureita ole lähettyvillä. Eläinhoitola on kotihoitoa eli hoidossa ole koira tai kissa elää kanssani normaalia arkea kodissani.

 • Helmin eläinhoitolan vuorokausi

  0 Oppitunnit kategorioissa 40,00

  Helmin eläinhoitola on kotihoitopaikka myös haastavammille koirille ja kissoille.

 • Stressi - onko se pahasta ja miten siitä pääsee eroon?

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  * Nauhoitteet ovat katsottavissa!* Miten erottaa hyvä ja tärkeä stressi siitä pitkittyneestä ja pahasta stressistä? Miten stressi vaikuttaa koiran hyvinvointiin?

 • Koiruuksien kynsikurssi

  7 Oppitunnit kategorioissa 39,00

  koiran kynsien leikkaaminen, koiruuksien klubi

  Miten saada koiran kynnet leikattua niin että se mukavaa koiralle ja omistajalle? Koiruuksien kynsikurssilla on ohjeet ja harjoitukset tilanteisiin, joissa koiran kynsien leikkaaminen on hankalaa. Harjoituksilla muutat koiran kynsien leikkaamisen kivaksi!

 • Apua, koiramme pelkää yhtä meistä

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  * Nauhoite on katsottavissa!* Webinaarissa käsitellään syitä koirien perheenjäseniin kohdistuviin pelkoihin ja keinoja, miten muuttaa tilannetta. Apua, koiramme pelkää yhtä meistä -webinaari pidettiin sunnuntaina 12.3. klo 18:00-19:30. Ei pääsymaksua.

 • Koirien pienet eleet ja niiden valtava voima

  1 Oppitunnit kategorioissa 0,00

  * Nauhoite on katsottavissa!* Haukotteleeko koirasi kummallisissa tilanteissa? Näyttääkö koirasi siltä, että sitä hävettää? Tule kuuntelemaan mistä näissä koirien käyttämissä pienissä eleissä on kyse ja mitä niille oikein pitäisi tehdä. Webinaari pidettiin 5.2. klo 18:00-19:30. Nauhoite on katsottavissa!

 • Käytöskonsultaatio verkossa

  10 Oppitunnit kategorioissa 109,00

  Käytöskonsultaatio on tarkoitettu haastavien tilanteiden ja käytöksien hoitamiseen ja ratkaisemiseen.

 • Hihnakäytöksen- ja ohitusten ryhmäkurssi

  0 Oppitunnit kategorioissa 179,00

  koiruuksien hihna- ja ohituskurssi, koiruuksien klubi

  Onko koirasi liian innostunut aivan kaikesta muusta paitsi sinusta ulkoillessa? Pelkääkö koirasi ulkona erilaisia asioita? Vai kiihtyykö koira ja nostaa hirveän metakan, kun jossain edes vilahtaa jotain? Vai meinaako olkapää irrota, kun koira vetää hihnassa? Jos vastasit yhteenkin kohtaan kyllä, niin tämä kurssi on sinulle!

 • Koiruuksien käsikirja

  15 Oppitunnit kategorioissa

  koirakursseja verkossa, koiruuksien klubi

  Rekisteröitymällä Koiruuksien Klubiin saat tämän tietopaketin ilmaiseksi. Koiruuksien käsikirjaan on koottu mielenkiintoista koiratietoa aina kommunikoinnista ja käyttäytymisestä kouluttamiseen asti.

 • Koiruuksien arkitottis

  22 Oppitunnit kategorioissa 25,00

  arkitottelevaisuus, miten kouluttaa koiraa, koiruuksien klubi

  Arkitottiskurssimme selkeiden harjoitusohjeiden avulla pystyt opettamaan koirallesi arjen perustaidot. Samalla, kun koira oppii tärkeitä taitoja, opit itse kouluttamisen tekniikkaa.

 • Kulkurista kotikoiraksi

  20 Oppitunnit kategorioissa 19,00

  kulkurista kotikoiraksi, rescuekoira, koiruuksien klubi

  Kodinvaihtaja- ja rescue-koirien uusille kodeille tarkoitettu Kulkurista kotikoiraksi -kurssi on suunniteltu yhdessä Rescueyhdistys Kulkurit ry:n kanssa. Se on tarkoitettu koiran tuloon valmistautumisen avuksi sekä koiran saavuttua alkuvaiheen tueksi.

 • Koiruuksien hihna- ja ohituskurssi

  46 Oppitunnit kategorioissa 59,00

  koiruuksien hihna- ja ohituskurssi, koiruuksien klubi

  Remmirähjille, sinkoilijoille, intopiukeille ja satamahinaajille tarkoitetulta Koiruuksien hihna- ja ohituskurssilta saat harjoitusohjeet, joiden avulla ulkoilusta tulee mukavaa.

 • Pentukoiruuden tietopaketti

  28 Oppitunnit kategorioissa 19,00

  pentukurssi verkossa, miten kouluttaa pentua, koiruuksien klubi

  Pentukoiruuden tietopaketin luentojen, ohjeiden ja vinkkien avulla saat pentuarjen rullaamaan ja selvität tyypilliset karikot.

 • Hajuerottelu

  22 Oppitunnit kategorioissa 39,00

  hajuerottelu, harrastamaan koiran kanssa, koiruuksien klubi

  Hajuerottelun alkeiskurssilla opetetaan koiralle ilmaisukäytös ja harjoitellaan purkkiradalla.

 • Esine-etsintä

  17 Oppitunnit kategorioissa 39,00

  esine-etsintä, harrastamaan koiran kanssa, koiruuksien klubi

  Peruskurssilla opetetaan koira ilmaisemaan ja etsimään nimetty esine pyynnöstä. Kurssi on suunniteltu kotikoirille, joille esine-etsintä sopii hyvin arjen hyödyksi ja huviksi.

 • Noutaminen

  19 Oppitunnit kategorioissa 39,00

  Peruskurssilla opetetaan koira noutamaan nimetty esine pyynnöstä. Noutamiskurssin tavoitteena ei ole kisaliike, vaan koiran aktivointi, hauskanpito ja arkisten askareiden opettaminen koiralle.

 • Kulman ratsastus ja asettaminen

  9 Oppitunnit kategorioissa 17,50

  ratsastusharjoituksia verkossa, kulman ratsastus ja asettaminen

  Kulman ratsastus ja asettaminen -kurssilla harjoitellaan hevosen asettamista, suoristamista ja reitin tarkkaa ratsastamista.

 • Ympyräharjoitus

  9 Oppitunnit kategorioissa 17,50

  ratsastusharjoituksia verkossa

  Harjoituksessa jumpataan hevosta pienentämällä ja suurentamalla ympyrää.

 • Pohkeenväistö

  10 Oppitunnit kategorioissa 17,50

  ratsastusharjoituksia verkossa

  Kurssilla harjoitellaan pohkeenväistöä, suoristamista sekä reitin tarkkaa ratsastamista.

 • Kolmikaarinen kiemura

  9 Oppitunnit kategorioissa 17,50

  ratsastusharjoituksia verkossa, kolmikaarinen kiemura

  Tällä kurssilla harjoittelemme Kolmikaarisen kiemurauran avulla hevosen asetusta, taivutusta ja suoristusta.

 • Siirtymiset

  9 Oppitunnit kategorioissa 17,50

  ratsastusharjoituksia verkossa

  Siirtymiset -kurssilla harjoitellaan siirtymisiä askellajista toiseen ja askellajin sisällä.