Murkkuikäisten koirien hermoleiri 12.-14.6.2020

Tai kirjaudu sisään päästäksesi maksullisiin kursseihisi

*Kurssi täynnä!*

Murkkuikäisten koirien hermoleiri järjestetään Tampereen Teiskossa 12.-14.6.2020. Tavoitteena on löytää omalle murrosikäiselle koiralle sopivia tehtäviä ja harjoituksia, joilla kasvattaa koirasta tasapainoinen ja hyvinvoiva aikuinen.

Teemme tehtäviä ja harjoituksia vuorotellen ja samalla pääset näkemään erilaisia koiria, työskentelytapoja, koiran ja omistajan suhteita ja pitämään hauskaa koirasi kanssa maaseudun rauhassa.

Kurssi järjestetään Tampereen Teiskossa 12.-14.6.2020.

Kurssille tullessa ainoa vaatimus on voimassa olevat rokotukset. Kaikki kurssit ja ryhmät sopivat aremmille, ihmisiä tai toisia koiria pelkääville eikä ennakkotaitoja vaadita. Tehtäviä ja harjoituksia muokataan aina tarpeen mukaan jokaisen koiran tarpeisiin sopiviksi. Kurssille otetaan 4 koirakkoa.

Erilaisten tehtävien ja harjoitusten lisäksi viikonloppu pitää sisällään teoriaan muun muassa koirien murrosiän vaikutuksista, koiran kehityksen tukemisesta ja tunteista. Tavoitteena on saada jokaiselle koirakolle paljon positiivisia kokemuksia erilaisista asioista, ihmisistä ja eläimistä sekä tietysti tietoa ja taitoa miten hyödyntää viikonlopun antia arjessa.

Kurssin vetäjänä toimii eläintenkouluttaja Helmi Pesonen. Helmi on tehnyt töitä koirien parissa jo 15 vuotta. Omat koirat ovat rescuetaustaisia ja kodinvaihtajia, joten kisaamisesta ja kilpailutoiminnasta emme viikonloppuna puhu.

Kurssipaikka on pieni maatila metsän keskellä Tampereen Teiskossa. Tehtävät ja harjoitukset tehdään tilan pelloilla ja metsissä, mutta teoriaosuudet ovat navetan ylisillä. Tilalla on koirien ja kissojen lisäksi hevosia, vuohia ja kanoja. Eläimiä saa rapsutella.

Kurssiviikonlopun aikataulu on perjantaina 12.6.2020 klo 18-20, lauantaina 13.6.2020 ja sunnuntaina 14.6.202o klo 10-15.

Kurssi sisältää lauantaina ja sunnuntaina lounaan sekä kahvia ja naposteltavaa kaikkina päivinä. Ruokaillaan joko ulkona tai sateen sattuessa navetan ylisillä.

Tarjoa koirallesi viikonloppu maaseudun rauhassa uutta oppien ja mukavia harjoituksia ja tehtäviä tehden.

Mitäs jos en pääsekkään osallistumaan?

Yli viikkoa ennen kurssin alkua on peruuttaminen kulutonta ja maksu palautetaan automaattisesti kokonaan. Alle viikko kurssin alkuun ja 50% palautetaan automaattisesti. Sairastapauksissa (ja muissakin esteissä) pyrimme aina löytämään parhaimman ratkaisun asiakkaan kanssa, kuten siirron toiseen ryhmään tai vaihtoehtoisen kurssin tai yksityistapaamisen tai rahojen palautuksen. Ihan tapauskohtaisesti, mutta siten, että ratkaisu ilahduttaa.

Tervetuloa mukaan!

Oppitunti