Minun koirani -webinaari

Tai kirjaudu päästäksesi maksullisiin kursseihisi


Minun koirani -webinaari on sinulle, joka olet kiinnostunut koirasi hyvinvoinnista. Webinaarissa kerrotaan ensin perustietoa koiran hyvinvoinnista, mutta pääpaino on hyvinvoinnin osa-alueiden tarkastelussa yksilöiden näkökulmasta. Mikä saa sinun koirasi voimaan paremmin?

Tule kuuntemaan maksutonta webinaaria!

Minun koirani -webinaari pidetään sunnuntaina 25.2.2018 klo 18:00-19:30. 

Nauhoite luennosta on katsottavissa jälkikäteen, mutta kysymysten esittäminen ei onnistu enää silloin. Pääsyn webinaariin ja nauhoitteeseen saat hankittua sivun yläosan sinisestä painikkeesta.

Minun koirani

Webinaarissa käsitellään liikunnan, aktivoinnin, virikkeiden, ruuan, veden ja muiden koirasi hyvinvointiin vaikuttavien alueiden sisältöjä erilaisesta näkökulmasta. Millaisesta liikunnasta juuri sinun koirasi pitää? Mistä tiedät, millaisesta liikunnasta koirasi pitää? Ja millainen määrä on sopiva sinun koirallesi?

Mikä ihmeen webinaari?

Webinaari on verkossa pidettävä luento. Näet ja kuulet minut (luennoitsijan) ja voit esittää kysymyksiä kirjoittamalla chat-alueelle, mutta minä tai muut osallistujat emme kuule tai näe sinua. Voit siis vallan hyvin osallistua villasukat jalassa ja papiljotit päässä, jos se tuntuu parhaalta sunnuntai-iltana.

Osallistumispaikka voi  olla kotisohva tai vaikka bussi. Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja nettiyhteyden.

Ja kukas tämä luennoitsija on?

Luennon pitää Helmi Pesonen. Olen opiskellut koira-alalla koirien koulutusohjaajaksi, ongelmakoirakouluttajaksi, Eläintenkouluttajaksi (ammattitutkinto Suomessa) ja viimeistä vuotta Odiseen yliopistossa Belgiassa eläinten käyttäytymistä ja hyvinvointia.

Töitä olen tehnyt koirien ja omistajien kanssa jo viitisentoista vuotta. En kouluta kisakoiria valmennusmielessä, mutta ongelmien parissa autan koiran taustasta riippumatta. Omat koirani ovat rescuetaustaisia kotikoiria, joiden iät vaihtelevat reilusta vuotiaasta Epusta sinne seniori-ikäiseen Mattiin.

Tervetuloa mukaan! 

Oppitunnit