Minun koirani jatkokurssi 14.-16.6.2019

Tai kirjaudu päästäksesi maksullisiin kursseihisi

Minun koirani jatkokurssi on sinulle, joka olet jo ollut mukana Minun koirani -kurssilla ja haluat syventää osaamistasi ja tutustua koiraasi uudenlaisten tehtävien ja harjoitusten avulla.

Teemme tehtäviä ja harjoituksia vuorotellen ja samalla pääset näkemään erilaisia koiria, työskentelytapoja, koiran ja omistajan suhteita ja pitämään hauskaa koirasi kanssa maaseudun rauhassa.

Kurssi järjestetään Tampereen Teiskossa 14.-16.6.2019.

Kurssille tullessa ainoa vaatimus on voimassa olevat rokotukset. Kurssi sopii myös aremmille, ihmisiä tai toisia koiria pelkääville sekä ikärajattomasti pennuista senioreihin. Tehtäviä ja harjoituksia muokataan aina tarpeen mukaan jokaisen koiran tarpeisiin sopiviksi. Kurssille otetaan 4 koirakkoa.

Erilaisten tehtävien ja harjoitusten lisäksi viikonloppu pitää sisällään teoriaan. Tavoitteena on saada kurssilta jokaiselle koirakolle mukaan uusia ideoita ja huomioita omasta koirasta, joita voi jatkossa hyödyntää arjessa.

Tällä kurssilla koirat kokevat haastavampia tilanteita, isompia onnistumisia ja yllätyksetkin ovat isompia.

Kurssin vetäjänä toimii eläintenkouluttaja Helmi Pesonen. Helmi on tehnyt töitä koirien parissa jo 15 vuotta. Omat koirat ovat rescuetaustaisia. Kurssipaikka on sama kuin viime vuonna eli se pieni maatila metsän keskellä Tampereen Teiskossa. Tehtävät ja harjoitukset tehdään tilan pelloilla ja metsissä, mutta teoriaosuudet ovat navetan ylisillä. Tilalla on koirien ja kissojen lisäksi hevosia, vuohia ja kanoja. Eläimiä saa rapsutella.

Kurssiviikonlopun aikataulu on perjantaina 14.6.2019 klo 18-20, lauantaina 15.6.2019 ja sunnuntaina 16.6.2019 klo 10-15.

Kurssi sisältää lauantaina ja sunnuntaina lounaan sekä kahvia ja naposteltavaa kaikkina päivinä. Ruokaillaan joko ulkona tai sateen sattuessa navetan ylisillä.

Tarjoa koirallesi viikonloppu maaseudun rauhassa uutta oppien ja mukavia harjoituksia ja tehtäviä tehden.

Yleisimmät kysymykset: 

Voinko osallistua eri koiran kanssa kuin Minun koirani -kurssille viime kesänä tai verkkokurssilla?

Olet lämpimästi tervetullut toisen koiran kanssa. Suosittelen, että teet kuitenkin ennalta hieman niitä tuttuja harjoituksia kurssilta eli kokeilet esimerkiksi palkitsemistapojen vaikutuksia.

Missä majoittua?

Meillä ei valitettavasti ole majoitustiloja, mutta lähialueella on vuokrattavana erilaisia mökki- ja aittamajoituksia joihin koirat ovat tervetulleita. Autamme mielellämme majoitusvaihtoehtojen etsinnässä.

Mitäs jos en pääsekkään osallistumaan?

Yli viikkoa ennen kurssin alkua on peruuttaminen kulutonta ja maksu palautetaan automaattisesti kokonaan. Alle viikko kurssin alkuun ja 50% palautetaan automaattisesti. Sairastapauksissa (ja muissakin esteissä) pyrimme aina löytämään parhaimman ratkaisun asiakkaan kanssa, kuten siirron toiseen ryhmään tai vaihtoehtoisen kurssin tai yksityistapaamisen tai rahojen palautuksen. Ihan tapauskohtaisesti, mutta siten, että ratkaisu ilahduttaa.

Tervetuloa mukaan!

Oppitunnit