Miksi koirani rähjää muille koirille?

Tai kirjaudu päästäksesi maksullisiin kursseihisi

Miksi koirani rähjää muille koirille? -webinaari on maksuton ja kaikille avoin.

Webinaari järjestetään keskiviikkona 27.2.2019 klo 18 alkaen.

Webinaarissa käsitellään koirien syitä haukkua ja rähjätä hihnassa ollessaan.

Nauhoite luennosta on katsottavissa jälkikäteen, mutta kysymysten esittäminen ei onnistu enää silloin. Pääsyn webinaariin ja nauhoitteeseen saat hankittua sivun yläosan sinisestä painikkeesta.

Miksi koirani rähjää muille koirille?

Hihnassa rähjääminen on tyypillinen ongelma, mutta syitä käytökselle on monia. Syyn erottaminen on tärkeää, jotta koiran käytöstä voi ohjata oikeaan suuntaan. Tämän webinaarin tavoitteena on helpottaa oman koiran käytöksen syyn tunnistamista. Hoitokeinoja käydään lyhyesti läpi, mutta pääpaino on syiden ymmärtämisessä.

Mikä ihmeen webinaari?

Webinaari on verkossa pidettävä luento. Näet ja kuulet minut (luennoitsijan) ja voit esittää kysymyksiä kirjoittamalla chat-alueelle, mutta minä tai muut osallistujat emme kuule tai näe sinua. Voit siis vallan hyvin osallistua villasukat jalassa ja papiljotit päässä, jos se tuntuu parhaalta.

Osallistumispaikka voi  olla kotisohva tai vaikka bussi. Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja nettiyhteyden.

Ja kukas tämä luennoitsija on?

Luennon pitää Helmi Pesonen. Olen opiskellut koira-alalla koirien koulutusohjaajaksi, ongelmakoirakouluttajaksi, Eläintenkouluttajaksi (ammattitutkinto Suomessa) ja lisäksi Odiseen yliopistossa Belgiassa eläinten käyttäytymistä ja hyvinvointia.

Töitä olen tehnyt koirien ja omistajien kanssa jo viitisentoista vuotta. En kouluta kisakoiria valmennusmielessä, mutta ongelmien parissa autan koiran taustasta riippumatta. Omat koirani ovat rescuetaustaisia kotikoiria.

Tervetuloa mukaan! 

Oppitunnit