Miksi koirani haukkuu?

Tai kirjaudu sisään päästäksesi maksullisiin kursseihisi

*Nauhoite katsottavissa!*

Miksi koirani haukkuu? -webinaari on maksuton ja kaikille avoin.

Webinaarissa käsitellään haukkumisen erilaisia syitä ja haukkutyyppien tunnistamista.

Webinaari pidettiin tiistaina 30.4.2019 klo 18:00-19:30. 

Miksi koirani haukkuu?

Koira saattaa haukkua esimerkiksi innoissaan, peloissaan, ahdistuneena tai vartioidessaan. Miten eri syyt voi erottaa toisistaan? Syyn erottaminen on tärkeää, jotta koiran käytöstä voi ohjata oikeaan suuntaan. Tämän webinaarin tavoitteena on helpottaa oman koiran käytöksen syyn tunnistamista. Haukkumiskäytöksen muuttamista tai vähentämistä käydään lyhyesti läpi, mutta pääpaino on syiden ymmärtämisessä.

HUOM! Näin pääset mukaan webinaariin!

  • Tilaa tuote laittamalla se ostoskoriin ja tekemällä tilaus. Webinaari ei maksa mitään!
  • Seuraavaksi mene ylälaidassa Omat kurssit -kohtaan ja valitse tämä webinaari.
  • Vieritä sivua alemmas ja paina kohdasta Tästä webinaariin.
  • Sieltä löydät linkin webinaariin. Lisää etunimesi tai nimimerkki, joka näkyy, jos kirjoitat chat-alueella luennon aikana. 

Mikä ihmeen webinaari?

Webinaari on verkossa pidettävä luento. Näet ja kuulet minut (luennoitsijan) ja voit esittää kysymyksiä kirjoittamalla chat-alueelle, mutta minä tai muut osallistujat emme kuule tai näe sinua. Voit siis vallan hyvin osallistua villasukat jalassa ja papiljotit päässä, jos se tuntuu parhaalta.

Osallistumispaikka voi  olla kotisohva tai vaikka bussi. Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja nettiyhteyden.

Ja kukas tämä luennoitsija on?

Luennon pitää Helmi Pesonen. Olen opiskellut koira-alalla koirien koulutusohjaajaksi, ongelmakoirakouluttajaksi, Eläintenkouluttajaksi (ammattitutkinto Suomessa) ja lisäksi Odiseen yliopistossa Belgiassa eläinten käyttäytymistä ja hyvinvointia.

Töitä olen tehnyt koirien ja omistajien kanssa jo viitisentoista vuotta. En kouluta kisakoiria valmennusmielessä, mutta ongelmien parissa autan koiran taustasta riippumatta. Omat koirani ovat rescuetaustaisia kotikoiria.

Tervetuloa mukaan! 

Oppitunti