Miksi koirani ei tule toimeen vieraiden ihmisten kanssa?

Tai kirjaudu päästäksesi maksullisiin kursseihisi

Tiedote: Webinaarissa oli eilen ongelmia kirjautumisessa ja alussa myös kuvan lähetyksessä. Emme tiedä vielä ongelman syytä, mutta olemme hyvin pahoillamme, että osa teistä halukkaista ei päässyt kirjautumaan, kuten olisi pitänyt.

Jatkossa estämme kirjautumisongelman laittamalla myös youtuben kautta seurantamahdollisuuden sivuillemme.

Kaikille kirjautumisongelmista kertoneille laitoin suoran linkin nauhoitukseen! Kysymyksiä saa ehdottomasti esittää nyt myös jälkikäteen sähköpostilla!

Miksi koirani ei tule toimeen vieraiden ihmisten kanssa? -webinaari on maksuton ja kaikille avoin.

Webinaarissa käsitellään syitä, joiden vuoksi koira ei tule toimeen vieraiden kanssa sekä miten tunnistaa eri syitä.

Webinaari pidettiin keskiviikkona 30.1.2019 klo 18:00-19:30. 

Nauhoite luennosta on katsottavissa! Pääsyn nauhoitteeseen saat hankittua sivun yläosan sinisestä painikkeesta.

Miksi koirani ei tule toimeen vieraiden ihmisten kanssa?

Koira saattaa poistua tai paeta vieraiden ihmisten ollessa lähettyvillä tai puolustautua tai hyökätä. Mistä erilaiset käytökset johtuvat? Ja miten eri syyt voi erottaa toisistaan? Syyn erottaminen on tärkeää, jotta koiran käytöstä voi ohjata oikeaan suuntaan. Tämän webinaarin tavoitteena on helpottaa oman koiran käytöksen syyn tunnistamista. Hoitokeinoja käydään lyhyesti läpi, mutta pääpaino on syiden ymmärtämisessä.

Mikä ihmeen webinaari?

Webinaari on verkossa pidettävä luento. Näet ja kuulet minut (luennoitsijan) ja voit esittää kysymyksiä kirjoittamalla chat-alueelle, mutta minä tai muut osallistujat emme kuule tai näe sinua. Voit siis vallan hyvin osallistua villasukat jalassa ja papiljotit päässä, jos se tuntuu parhaalta.

Osallistumispaikka voi  olla kotisohva tai vaikka bussi. Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja nettiyhteyden.

Ja kukas tämä luennoitsija on?

Luennon pitää Helmi Pesonen. Olen opiskellut koira-alalla koirien koulutusohjaajaksi, ongelmakoirakouluttajaksi, Eläintenkouluttajaksi (ammattitutkinto Suomessa) ja lisäksi Odiseen yliopistossa Belgiassa eläinten käyttäytymistä ja hyvinvointia.

Töitä olen tehnyt koirien ja omistajien kanssa jo viitisentoista vuotta. En kouluta kisakoiria valmennusmielessä, mutta ongelmien parissa autan koiran taustasta riippumatta. Omat koirani ovat rescuetaustaisia kotikoiria.

Tervetuloa mukaan! 

Oppitunnit