Koiran stressikäytös

Tai kirjaudu sisään päästäksesi maksullisiin kursseihisi.

*Webinaarisarjan ensimmäinen osa tulossa 27.1.2021!*

Koiran stressikäytös -webinaari on maksuton ja kaikille avoin.

Webinaarisarjassa on kolme osaa. Ensimmäisessä osassa käsitellään stressin syitä ja näkymistä koiran käytöksessä. Toinen osa käsittelee stressin laskemista ja tasapainon löytämistä. Kolmannessa osassa mennään syvemmälle stressin vaikutuksista kehoon suolistoon.

Webinaarisarjan ensimmäinen osa pidetään keskiviikkona 27.1.2021 klo 18-19. Toinen osa 24.2.2021 ja kolmas osa 31.3.2021. Nauhoitteet ovat katsottavissa jälkikäteen.

Koiran stressikäytös

Tämän webinaarin tavoitteena on auttaa ymmärtämään stressin syitä ja antaa keinoja stressin laskemiseen ja tasapainon löytämiseen.

HUOM! Näin pääset katsomaan nauhoitteen!

  • Tilaa tuote laittamalla se ostoskoriin ja tekemällä tilaus. Webinaari ei maksa mitään!
  • Seuraavaksi mene ylälaidassa Omat kurssit -kohtaan ja valitse tämä webinaari.
  • Vieritä sivua alemmas ja paina kohdasta Webinaariin tästä.
  • Webinaari aukeaa klo 18. 
  • Nauhoitteen video lähtee pyörimään painamalla videoruutua. Nauhoite katsottavissa 30.4.2020 alkaen.

Mikä ihmeen webinaari?

Webinaari on verkossa pidettävä luento. Näet ja kuulet minut (luennoitsijan) ja voit esittää kysymyksiä kirjoittamalla chat-alueelle, mutta minä tai muut osallistujat emme kuule tai näe sinua. Voit siis vallan hyvin osallistua villasukat jalassa ja papiljotit päässä, jos se tuntuu parhaalta.

Osallistumispaikka voi  olla kotisohva tai vaikka bussi. Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja nettiyhteyden.

Ja kukas tämä luennoitsija on?

Luennon pitää Helmi Pesonen. Olen opiskellut koira-alalla koirien koulutusohjaajaksi, ongelmakoirakouluttajaksi, Eläintenkouluttajaksi (ammattitutkinto Suomessa) ja lisäksi Odiseen yliopistossa Belgiassa eläinten käyttäytymistä ja hyvinvointia.

Töitä olen tehnyt koirien ja omistajien kanssa jo viitisentoista vuotta. En kouluta kisakoiria valmennusmielessä, mutta ongelmien parissa autan koiran taustasta riippumatta. Omat koirani ovat rescuetaustaisia kotikoiria.

Tervetuloa mukaan! 

Oppitunti