Kissan käytöskonsultaatio

Tai kirjaudu päästäksesi maksullisiin kursseihisi

Onko kissasi turhautunut tekemisen puutteesta? Keksiikö kissasi tekemistä, joka ei miellytä sinua? Onko sohvaan teroitettu kynsiä ja pissapaikkoja on muuallakin kuin hiekka-astiassa?

Kissan käytöskonsultaatiossa kartoitamme kissasi hyvinvointiin vaikuttavia seikkoja ja etsimme kissallesi sopivia aktivointi- ja virikkeistämiskeinoja. Tällä hetkellä emme tarjoa apua vaikeisiin ongelmatapauksiin vaan ohjaamme vaikeista ongelmista kärsivät kissat omistajineen David ja Tuulia Applebyn AB klinikalle.

Hyvinvointiin vaikuttamalla ja lisäämällä oikeanlaista aktivointia ja virikkeistämistä voidaan kuitenkin vaikuttaa kissan käytökseen ja lieviin käytösongelmiin. Otathan yhteyttä, jos vähänkään mietityttää voiko tästä olla hyötyä juuri sinun kissallesi!

Hyvinvointikartoituksia ja virikkeistämis- ja aktivointisuunnitelmia teemme tällä hetkellä oppilashinnalla. Eläintenkouluttaja Helmi Pesonen opiskelee Belgiassa Odiseen yliopistossa eläinten käyttäytymistä ja hyvinvointia ja opintoihin kuuluvat koirat, kissat ja hevoset.

Kissan käytöskonsultaatio voidaan tehdä verkkotapaamisena, puhelimitse tai sähköpostilla. Teille suunnitellut ohjeet saat kirjallisesti! Tapaamisella varmistamme kissasi hyvinvointiin vaikuttavien asioiden nykytilan ja muutamme kissan ja omistajan arkea mielenkiintoisemmaksi ja kissamaisemmaksi.

Tervetuloa!

 

Oppitunnit