Ihana, kamala murrosikäinen koira

Tai kirjaudu päästäksesi maksullisiin kursseihisi

Ihana, kamala murrosikäinen koira -webinaari on tarkoitettu sinulle, jonka kotona majailee murrosikäinen koira. Tiedät kyllä, jos koirallasi on murrosikä.

Mukaan saa toki tulla, vaikka tämä vaihe on jo koirallasi takana tai kaipaat ennakkotietoja mitä on tulossa.

Webinaari pidetään sunnuntaina 27.8.2017 klo 18:00-19:30. Se on pääsymaksuton.

Nauhoite luennosta on katsottavissa jälkikäteen, mutta kysymysten esittäminen ei onnistu enää silloin.

Ihana, kamala murrosikäinen koira

Webinaarissa käsitellään murrosikään liittyvien käytösmuutosten syitä ja sitä miten lievittää murrosiän vaikutuksia. Miksi yksinolo-ongelma putkahti vasta nyt? Hihnakävely ja ohitukset onnistuivat aiemmin ja koira osasi istua aiemmin pyynnöstä, mutta nyt se ei kuuntele ollenkaan.

Koiran murrosikä aiheuttaa harmaita hiuksia, joskus ärräpäitä ja epätoivoa, mutta myös naurua ja parhaita muistoja. Koiralle se on vain ikäkausi. Toisille hankalampi kuin toisille.

Mikä ihmeen webinaari?

Webinaari on verkossa pidettävä luento. Näet ja kuulet minut (luennoitsijan) ja voit esittää kysymyksiä kirjoittamalla chat-alueelle, mutta minä tai muut osallistujat emme kuule tai näe sinua. Voit siis vallan hyvin osallistua villasukat jalassa ja papiljotit päässä, jos se tuntuu parhaalta sunnuntai-iltana.

Osallistumispaikka voi  olla kotisohva tai vaikka bussi. Tarvitset vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin ja nettiyhteyden.

Ja kukas tämä luennoitsija on?

Luennon pitää Helmi Pesonen. Olen opiskellut koira-alalla koirien koulutusohjaajaksi, ongelmakoirakouluttajaksi, Eläintenkouluttajaksi (ammattitutkinto Suomessa) ja viimeistä vuotta Odiseen yliopistossa Belgiassa eläinten käyttäytymistä ja hyvinvointia.

Töitä olen tehnyt koirien ja omistajien kanssa jo viitisentoista vuotta. En kouluta kisakoiria valmennusmielessä, mutta ongelmien parissa autan koiran taustasta riippumatta. Omat koirani ovat rescuetaustaisia kotikoiria, joiden iät vaihtelevat reilusta vuotiaasta Epusta sinne seniori-ikäiseen Mattiin.

Seuraavat webinaarit

Syyskuussa aiheena ovat vanhat koirat. Tulee ehkä vähän nopeasti murrosikäisen koiran omistajalle, mutta kyllä se voi mieltä virkistää, että omat ongelmansa ne on koiralla sitten vanhanakin.

Tervetuloa mukaan oppimaan koirista!

Oppitunnit