Apua, koiramme pelkää yhtä meistä

Tai kirjaudu päästäksesi maksullisiin kursseihisi

Onko koiran vaikea luottaa yhteen perheenjäseneen? Ulkoilu ei onnistu kuin emännän kanssa tai lapsi ei pääse samaan huoneeseen koiran kanssa?

Webinaarissa käsitellään syitä koirien perheenjäseniin kohdistuviin pelkoihin ja keinoja, miten muuttaa tilannetta.

Webinaarin pääpaino on koirissa, jotka jännittävät tai pelkäävät perheen miespuolista jäsentä, mutta myös haasteita lasten kanssa käsitellään. Ja toki kerrottuja asioita voi soveltaa, vaikka pelon kohteena olisi kuka tahansa perheestä.

Apua, koiramme pelkää yhtä meistä -webinaari pidettiin sunnuntaina 12.3. klo 18:00-19:30. Webinaari on nyt katsottavissa tallenteena. Pääset katsomaan sen laittamalla tämän tuotteen ostoskoriin sivun ylälaidan painikkeesta ja hankkimalla sen. Webinaari on ilmainen, joten et tarvitse pankkitunnuksia. Kun olet hankkinut pääsyn webinaariin, pääset mukaan sivun alalaidan “täältä webinaariin” -painikkeen kautta.

Luennoitsijana on eläintenkouluttaja Helmi Pesonen.

Mikä on webinaari?

Webinaari on verkossa pidettävä luento, joka pidetään reaaliaikaisesti. Webinaarissa et tarvitse omaa kameraa. Näet ja kuulet luennoitsijan ja voit kysellä ja kommentoida siihen tarkoitetulla chat-alueella. Webinaariin voi osallistua tietokoneella tai mobiililaitteilla. Tarvitset vain nettiyhteyden.

Tervetuloa mukaan!

Oppitunnit