Live-tunnit

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
39,00 €
Aloita

Tule treenailemaan hajuerottelua ja muita nenähommia kotioloissa!

Live-tunnit pidetään maanantaisin 3.6., 10.6. ja 17.6. klo 19:00-19:30!

Live-tunnit ovat verkossa pidettäviä treenejä. Live-tunneilla kouluttaja näyttää harjoituksen eri vaiheet ja usein pari erilaista tapaa opettaa tehtävä. Välissä on taukoja, joiden aikana pääset opettamaan asian omalle koiralle ja sitten vaikeutetaan.

Tunnin kesto on 30 minuuttia. Harjoituksissa näytetään aina muutamia vaiheita eteenpäin, joten voit treenailla niitä ennen seuraavaa tuntia. Tunnilla voi kysyä chatissa ohjeita ja tarkennuksia ja kertoa onnistumisia. Tunnin voit katsoa nauhoitteelta aina seuraavan viikon tuntiin asti.

Live-tunneilla opetetaan koira etsimään ja ilmaisemaan tiettyä tuoksua, kuten kantarellia tai vaikkapa jotakin maustetta. Mukana myös muita haistelutehtäviä!

Live-tunnit vetää Helmi Pesonen.

Tuntien tärkein tavoite on pitää hauskaa koiran kanssa! Lisäksi tavoitteena on aktivoida koiraa tehtävien avulla ja parantaa suhdetta yhteisen tekemisen avulla.

Koiran ei tarvitse osata mitään ennalta.

Live-tuntien linkit tulevat sähköpostitse ja löytyvät myös kurssin sisältä pari päivää ennen tuntien alkua.

Palaute aiemmilta live-tunneilta:

“Livetunneilla on parasta ollut se, että tunnin jälkeen koira nukkuu tyytyväisenä monta tuntia ja itsellä on tosi hyvä mieli, kun on voinut tarjota koiralle kivaa koiralähtöistä tekemistä. Olen myös tykännyt siitä, ettei tarvitse osata niin paljon, vaan painopiste on rentoudessa ja yhdessä tekemisessä. Koirani myös pelkää autossa matkustamista, niin erilaiset koulut on meiltä jääneet siksi. Livetunneilla saa olla omassa tutussa ympäristössä ja koirakin nauttii rentona. Aivan parasta!”

Tervetuloa mukaan!

Kurssin sisältö

Vieritä ylös