Kiristyykö hihna ja pinna -valmennus 20.7.2024

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä (4 paikkaa jäljellä)
Hinta
189,00 €
Aloita

Kiristyykö hihna ja pinna -valmennus sopii sinulle ja koirallesi, jos koirasi jännittyy ohitustilanteissa tai ulkoilu koiran kanssa aiheuttaa stressiä tai esimerkiksi häpeää ja koirasi reagoi nopeasti ja voimakkaasti erilaisiin asioihin.

Kurssin tavoitteena on löytää sinulle rentoutta ulkoiluun ja koirallesi keinoja tunteiden hallintaan ja tilanteista palautumiseen hihnassa. Tässä ryhmässä on tarjolla myös vertaistukea.

Teemme tehtäviä ja harjoituksia vuorotellen ja samalla pääset näkemään erilaisia koiria, työskentelytapoja, koiran ja omistajan suhteita ja pitämään hauskaa koirasi kanssa maaseudun rauhassa.

Kurssi järjestetään Tampereen Teiskossa lauantaina 20.7.2024. Kurssi alkaa kuitenkin verkkoluennolla, joka on katsottavissa 15.7.2023 alkaen.

Paikat menevät ripeimmille varaajille! 

Millaisen koiran kanssa kurssille voi tulla?

Kurssille tullessa ainoa vaatimus on voimassa olevat rokotukset. Kurssi sopii hyvin aremmille, ihmisiä tai toisia koiria pelkääville ja muuten erityistä huomiota kaipaaville koirille. Kurssi sopii ikärajattomasti pennuista senioreille. Tehtäviä ja harjoituksia muokataan aina tarpeen mukaan jokaisen koiran tarpeisiin sopiviksi. Kurssille otetaan vain 6 koirakkoa.

Mitä kurssilla tehdään?

Erilaisten tehtävien ja harjoitusten lisäksi viikonloppu pitää sisällään teoriaan. Teorista suurin osa kuitenkin on katsottavissa ennakkoon nauhoitteena. Nauhoite lähetetään 15.7.2023. Tavoitteena on saada kurssilta jokaiselle koirakolle mukaan uusia ideoita ja harjoituksia, joita voi jatkossa hyödyntää arjessa ja saada koirasta tasapainoisemman ja itsevarmemman. Lisäksi tavoitteena on tarjota jokaiselle koirakolle mukava ja rentouttava viikonloppu maaseudun rauhassa.

Kuka kurssia vetää?

Kurssin vetäjänä toimii eläintenkouluttaja Helmi Pesonen ja Mind Coach Satu Ojala. 

Helmi on tehnyt töitä koirien parissa jo 20 vuotta. Omat koirat ovat rescuetaustaisia. Helmin luona vierailee säännöllisesti kotihoidossa kotia etsiviä koiria ja hoidossa käyviä koiria, joten koiriin tutustuminen ja koirien erojen huomioiminen erilaisin tavoin on tuttua ja erilaisia keinoja ja tekniikoita arkojen, epävarmojen ja reaktiivisten koirien kanssa on hiottu vuosien mittaan. 

Satu on kouluttautunut ihmismielen asiantuntijaksi ja pitänyt erilaisia stressinhallintaan, ihmisten mieleen ja käyttäytymiseen liittyviä valmennuksia. Lempeällä ja yksilötasoisella kohtaamisella Satu pureutuu juuri niihin asioihin, joilla sinä voit saada rennomman mielen ja hyvän yhteyden koirasi kanssa. 

Missä kurssi pidetään?

Kurssipaikka on pieni maatila metsän keskellä Tampereen Teiskossa. Kurssipaikan osoite on Kapeentie 422, 34260 Terälahti. Tehtävät ja harjoitukset tehdään tilan pelloilla ja metsissä, mutta teoriaosuudet ovat ulkona terassialueella. Tilalla on koirien ja kissojen lisäksi hevosia, vuohia ja kanoja. Eläimiä saa rapsutella.

Kurssin aikataulu on lauantaina 20.7. klo 10-15. Verkkoluento on katsottavissa jo 15.7. alkaen ja se pitäisi olla katsottuna ennen kurssille tuloa.

Kurssi sisältää lounaan sekä kahvia ja naposteltavaa.

Tarjoa koirallesi viikonloppu maaseudun rauhassa uutta oppien ja mukavia harjoituksia ja tehtäviä tehden.

Yleisimmät kysymykset: 

Voinko osallistua vaikka koirani rähjää, pelkää muita koiria tai ihmisiä tai koiralleni ei ole opetettu vielä mitään?

Olette lämpimästi tervetulleita! Kerrothan tilanteesta ennalta, niin järjestämme olosuhteita siten, että teillä molemmilla on mukavaa ja saatte onnistumisia.

Mitäs jos en pääsekään osallistumaan?

Peruutuksesta veloitamme 50 euroa.

Tervetuloa mukaan

Vieritä ylös